Voteaza:
2 voturi | 5 comentarii

Toyota GT86, pusă faţă în faţă cu propria istorie:

Reuşeşte Toyota GT86 să se ridice la nivelul celebrului AE86, unul dintre cei mai cunoscuţi strămoşi ai noii sportive japoneze? Testul realizat de britanicii de la Auto Express îşi propune să ne lămurească.

Comentarii (5)

  • Mafia
    la 23.08.2012, 15:20
    O istorie adevarata,o marca cu bun simt,o marca cu respect de sine,cu atributii,cu un scop de a produce motoare cat mai fiabile si mai economice.Asta este clar Toyota.Nu pot sa spun decat ca si sloganul.''TODAY TOMOROW TOYOTA''.
    -5
  • la 23.08.2012, 17:08
    @AM: ma dezgusta atitudinea voastra, pe bune. De asta ati pierdut multi cititori si oameni care prin competenta comentariilor lor aduceau valoare articolelor de pe acest site.

    Vreau si eu niste explicatii rationale pentru faptul ca stergeti comentariile la subiect si elucubratiile le primiti cu bratele deschise. Daca nu printr-un reply la acest post, ceea ce sigur nu va fi cazul, macar un email.
    +7
  • mircea
    la 23.08.2012, 17:25
    @mstsn

    Despre ce comentarii este vorba? Nu ştiu ca cineva să-ţi fi şters vreun comentariu recent. Dacă s-a întâmplat, a fost din pură eroare şi ne cerem scuze. Dar, repet, dacă comentariul a fost la subiect, nu era niciun motiv să se întâmple asta.
    -6
  • la 23.08.2012, 17:30
    @Mircea
    Da, comentariul era absolut la subiect, faceam o paralela intre vechea Corolla AE86 si prezenta. Ma rog, daca am asigurarea ta ca s-a sters doar dintr-o eroare, atunci imi retrag cuvintele si imi cer eu scuze ca m-am inflamat fara rost. Cu bine,
    +8
  • Mihai
    la 28.08.2012, 09:21
    @mafia
    Tu ori lucrezi la Toyota, ori esti un fan atat de impatimit incat uiti niste detalii... Nu ca nu ai avea dreptate per ansamblu, in ceea ce priveste fiabilitatea acestei marci pe care si eu o admir din tot sufletul. Insa contributia Toyota la masina despre care e vorba se rezuma la cateva inerventii privind sistemul de injectie. In rest masina asta e un Subaru...Motor Boxer... Subaru BRZ... Asa ca mai usor cu entuziasmul. Nu de alta dar, desi vorbim de o combinatie japoneza, semeni prea mult cu ghertoii aia de conduc OPEL cu motoare Fiat sau ISUZU si se umfla in piele ca au masini germane.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru