Voteaza:
4 voturi | 3 comentarii

Audi RS6 Avant versus BMW M5 Competition sau duelul dintre quattro și xDrive

Cursa de accelerație alăturată este una 100% germană. Avem la start Audi RS6 Avant și BMW M5 Competition sau, dacă vrei, o luptă între două sisteme de tracțiune integrală foarte populare: M xDrive și celebrul quattro.

Comentarii (3)

  • inexorabil
    la 04.01.2022, 18:07
    Poţi să spui “Ingolstadt vs. München”, dar nu “Ingolstadt vs. Bavaria”. Teribilă această pandemie de semidoctism…

    Cât despre cursa în sine, repet, cea mai ardentă dorinţă a mea în privinţa lui VAG este ca Auto Union să iasă din Grup! Păcat că n-am trăit în urmă cu 60 de ani, ca şef al lui VW, fiindcă nu m-aş fi pretat la această achiziţie pentru nimic în lume. Adică Daimler-Benz căuta să scape de cele patru inele şi eu să le fi luat de bune.
    -1
  • Edikkk
    la 04.01.2022, 21:46
    Întrecere - care poluează mai tare

    Mda
    +1
  • inexorabil
    la 05.01.2022, 09:24
    Electrikkk, sigur că poluează. Uite, şi tu poluezi, primordial prin poluţie.

    Dar să revenim la oile noastre cu cai mulţi. În timp ce nemţoasele în speţă îşi măsurau muşchii, din cauza lor mi-a venit rău, astfel că am căzut pe stradă. Ca din pământ, a şi apărut ambulanţa, ca să mă salte pentru SARS-CoV-3. Am refuzat însă politicos şi m-am prezentat personal la cabinetul medical. Stând în aşteptare, m-am sfădit cu un urs popular, care a vrut să se bage în faţă. Zicea că toate cazurile sunt urgente, dar unele sunt mai urgente decât altele. Scăpase ca prin minune dintr-o ţară eco până-n măduvă, adică exportatoare de petrol. În fine, l-am înţeles, deci l-am poftit la consultaţie. Din respect pentru confidenţialitate, mi-am lipit urechea de uşă. Medikkkul i-a dat un verdict crunt: plămâni zdrenţuiţi. “Sărmanul copilaş!” – l-am alinat în gândul meu. Când mi-a venit şi mie rândul, am primit următoarea recomandare – cură zilnică în garaj perfect ermetic: motor pornit, inspiraţie direct din ţeava eşapamentului, în timp ce mă las în voia fanteziilor cu egreta.

    Gata, nu mai merge aşa! Trebuie neapărat organizată o altă întâlnire de rang mondial, axată pe scălâmbăieri climatice. Planeta se cere sclavată, asta, salvată.

    PS. Cod de tastat pentru postare: 4666. Nu sunt superstiţios, dar ce să însemne asta? Că mai sunt patru ani până la…?
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru