Voteaza:
0 voturi | 10 comentarii

Duel în familie: Nico vs Keke Rosberg

O zi friguroasă de iarnă, un lac îngheţat din Finlanda, un BMW şi familia Rosberg sunt ingredientele unui film amuzant. Vă invităm să urmăriţi cine a câştigat duelul generaţiilor.

Comentarii (10)

  • dany
    la 09.01.2011, 11:49
    foarte interesant
    un pilot mercedes conduce un bmw? si asta nu in privat? foarte interesant..
    +1
  • la 09.01.2011, 12:37
    ....
    Eii naa, ce e asa interesant? De acuma omul ar trebui sa aiba label-ul Mercedes si pe prajiturelele de care zile nico rosberg la sfarsit!!
    -
  • sdasd
    la 09.01.2011, 12:38
    adsasd
    si ce daca conduce un bmw??e ft cool!
    -
  • dany
    la 09.01.2011, 19:45
    nu-i chiar asa...
    in viata privata fiecare face ce vrea, dar acest filmulet a fost realizat cu intentia clara de a fi difuzat in media (nu a fost difuzat accidental un filmulet de familie...). cu siguranta contractele pilotilor prevad ca acestia in aparitiile oficiale sa conduca doar anumite marci (in cazul de fata mercedes)...
    -
  • agoox
    la 09.01.2011, 20:36
    In cooperation with Mercedes - Benz
    daca Mercedes a ajutat (sau cel putin a dat acordul) la crearea acestui filmulet, nu cred ca au ceva impotriva BMW :).
    Oricum frumos filmuletul.
    -
  • la 09.01.2011, 20:47
    orice parinte vrea ca odrasla sa-l/o intreaca
    -
  • dCi
    la 10.01.2011, 10:43
    ce dreaq e asa interesant?
    Amatori astia doi. Pe gheata aia cel mai bine se mergea cu un dizel tractiune fata nu cu petarda aia de BMW. Un Bravo 1.9 sau un Megane dci preparat ar fi maturat cu "pisicuta" aia toata zapada. Hai ciau.
    -
  • la 10.01.2011, 14:35
    @dci
    Cum le stie el, ca un om mare. :))

    Fa cumva sa afle astia din F1 de tine ca saracii habar n-au ce pierd.Daca s-ar fi gandit ei la monoposuri cu motoare in bot, tractiune fata si propulsoare diesel ei DA!!! asta numesc eu progres domnule nu KERS si prostii.

    Dar de ce tractiune fata? asa... sa ne lamuresti si pe noi ca noi suntem mai neinitiati in d'astea.Eu unul tare vrea sa stiu. Un megane "preparat" ... cu ce? cu maggie magia gustului si sos barbeque?
    -
  • dCi
    la 10.01.2011, 15:38
    mogli ce sa stie el
    Ce sa stie fanu de nemtesti? Pei ba, cand ai tr fata ai apasare buna si deci iese masina din zapada. Daca ai un dizel de la Renault ai cel mai mare cuplu din clasa inca de la o turatie foarte mica si deci nu ai cum sa ramai in zapada. Doar sa stii a conduce.

    PS si fiat sunt foarte bune
    -
  • la 10.01.2011, 16:23
    @dci
    "si deci iese masina din zapada" care este ia masina masina.

    Mai exista o problema aici si anume transferul de mase.Sub acceleratie centrul de greutate se "muta" catre puntea spate oferind tractiune mai buna rotilor din spate, in timp ce puntea fata pierde aderenta si sub acceleratie maxima de multe ori virezi degeaba.
    O alta problema este subvirarea care mai ales pe zapada este intens amplificata iar tu nu prea poti merge prin curbe decat daca ai un focus de 600 de cai in need for speed.
    Iar al treile argument ar fi ca vreo cateva decenii prin raliuri si alte sporturi cu motor a dominat tractiunea spate, cea fata aparand pe doar cateva modele cum ar fi mini, pana si renault au produs modele special adaptate pentru tractiunea spate, vezi renault 5 maxi turbo, de ce nu au folosit alpine-ul cu tractiune fata? Or fi ei toti mai prosti ca tine si habar nu au avut 30 de ani cat de mult gresesc folosind rwd.Daca ai fi un fan renault ai avea putin habar dar nu prea.Iti mai dau un pont:
    renault A110 berlinetta.

    Si apropo, degeaba ai 98847565 Nm pe dci-ul tau daca nu ai aderenta.Iar pe mine nu ma caloga drept "fan de nemtesti" nu ma intereseaza ca sunt nemtesti.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru