Voteaza:
5 voturi | 3 comentarii

Liniuţă între vechiul şi noul BMW M5

Diferenţele dintre noua generaţie BMW M5 şi predecesorul sedanului de performanţă sunt destul de mari. În imaginile următoare, noul motor V8 îşi arată superioritatea în faţa vechiului V10.

Comentarii (3)

  • ian
    la 25.04.2012, 12:48
    ..vorba lu' unu orice manza ajunge gloaba...asta-i evolutia...oricum...as fi foarte multumit si cu modelu vechi...
    +10
  • la 25.04.2012, 15:42
    Singurul lucru care ar fi de spus negativ la adresa noului F10 M5 ar fi masa foarte mare, de aproape doua tone.Desi s-au folosit materiale usoare mult mai mult decat in constructia E60-ului, totusi este mai greu.Compenseaza motorul dinamic, insa ma asteptam sa fie mai usor.un lucru care iarasi nu-mi place este sistemul active engine sound sau ceva de genul.Nu-mi surade ideea de a avea sunetul motorului imbunatatit si amplificat prin sistemul audio al masinii.In rest, este mult peste E60, mai ales din pct de vedere ale design-ului.
    +7
  • un oarecare
    la 25.04.2012, 19:40
    Cu 25 000 iti iei vechiul model in stare perfecta! Cine are bani de noul model foarte frumos, cine nu clar o sa fie foarte incantat si de vechiul model!Ce mai evouleaza lumea asta auto...platesti leasing pe 5 ani de te cocoseaza si cand termini de platit apare noul model si uite asa vinzi masina cu aproape cat ai dat avansul!:(
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru