Voteaza:
3 voturi | 9 comentarii

Sabine Schimtz ne demonstrează de ce este supranumită ”Regina Nurburgringului”

Proaspăt cooptată în noua echipă Top gear, Sabine Schmitz ne demonstrează că producătorii britanici au făcut o alegere bună. Sabine depășește tot într-o competiție pe Nurburgring.

Comentarii (9)

  • sandu
    la 25.03.2016, 11:35
    impresionant!
    +5
  • daniel nicula
    la 25.03.2016, 12:30
    masina sabinei este net superioara celorlalte. un pilot fie el femeie sau barbat nu poate face o asemenea diferenta. trece foarte usor de fiecare masina insa diferenta de putere este evidenta.
    +7
  • la 25.03.2016, 13:16
    In linie dreapta nu mi s-a parut a fi cea mai puternica....
    Ce e drept, franeaza mult mai tarziu decat ceilalti si are o cu totul alta linie de traiectorie decat ceilalti.
    +4
  • rc
    la 25.03.2016, 13:21
    Daniel:
    1. Tipa stie circuitul mai bine ca oricine altcineva
    2. Circuitul e ud, deci pct. 1 e clar in favoarea ei ca stie cum sa abordeze la maxim fiecare curba
    3. E clar ca are anvelope noi: la inceput facea stanga-dreapta sa le incalzeasca, deci are aderenta superioara (probabil asta e si motivul pentru care a inceput chiar de la sfarsit)
    4. Daca te interesezi, ea impinge masinile un pic mai departe fata de restul si face de obicei o oprire la boxe in plus fata de competitie, de asta si pare ca trece ca vantul, dar nu face economie la anvelope sau combustibil (o cursa de obice necesita cel putin 2-4 plinuri)
    +2
  • Ionel
    la 25.03.2016, 13:32
    Titlul articolului induce in eroare. Cum poate demonstra ca este "regina Nurburgringului" atunci cand masina ei este superioara celorlalte? Nu neg calitatile ei de pilotaj, insa o comparatie se poate face doar atunci cand participa doar piloti profesionisti cu masini din aceeasi clasa.
    +1
  • la 25.03.2016, 15:10
    Masina nu pare foarte diferita fata de restul. Specificatiile masinii:
    http://www.frikadelli-racing-team.de/frikadelli-fahrzeuge.asp#frikadelli-racing
    +2
  • la 25.03.2016, 17:36
    nu vreau sa par hater, chiar o respect pe sabine, gen e una dintre singurele gagici din motorsport
    dar da-mi o masina nou-nouta mai buna decat celelalte, lasa-ma sa incalc regulile cursei, si pot si eu sa depasesc toate masinile. deocamdata in nfs
    +1
  • daniel nicula
    la 25.03.2016, 18:33
    draga RC, e dragut ce spui dar nu prea real....Sabine a participat in 2015 la etapa campionatulul mondial de turisme WTCC la Nurburgring....ce a facut in aceasta cursa?...mai nimic impresionant....nu a impins masina mai departe decat ceilalti, nu a incalzit anvelopele mai bine decat ceilalti si nu a reusit sa fructifice la maxim faptul ca stie circuitul mai bine decat oricare altul...de ce? pentru ca masina ei nu a fost cea mai buna. Asadar tipa e impresionanta dar Porschele ei in acest filmulet e din alta clasa....
    +2
  • fermi
    la 25.03.2016, 19:30
    filmuletul are cativa ani.
    este o cursa cu multi participanti, probabil si amatori .multi din cei depasiti au numere de concurs intre 100 si 200. cei cu numere pana in 20 se apropie din spate la fel de repede cum trece ea pe langa altii
    este totusi o profesionista are sange rece picior greu si mana iute.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru