Voteaza:
11 voturi | 5 comentarii

Cam așa se livrează un Lamborghini

Pentru că puțini dintre noi au șansa de a primi un Lamborghini care este livrat direct de la fabrică, ne mulțumim deocamdată cu un clip care ne arată cum vine o astfel de mașină atunci când e așteptată de client.

Comentarii (5)

  • trist...
    la 04.01.2016, 10:36
    daca ar exista tot mai putini clienti de bolizi de sute de mii sau milioane de euro cu siguranta lumea ar fi mai buna dar tre sa aiba si dracu de lucru...si mai lasati-ma cu vulpi ,struguri si alte baliverne...
    +11
  • la 04.01.2016, 15:12
    @trist..
    Si acum ce sa faca bogatii ? Sa isi doneze 99,9% din avere si sa mearga cu troleul ? Fatarnic esti si tu....si tu ai cumpara daca ai avea bani mai multe ca ei ! Si sigur nu ai da nimic nimanui din averea ta. Lasa ipocrizia !
    +4
  • @scorpion
    la 04.01.2016, 17:47
    ...ai inteles total gresit:

    1)mergi pe extreme
    2)in ecuatia asta persoana mea n-are nicio importanta
    3)criticam(indirect) sistemul social care favorizeaza dezvolarea laturii inumane
    4)sa nu te plangi niciodata pt. ca devii tu insuti ipocritul!
    0
  • MiGA
    la 06.01.2016, 04:03
    @ trist
    Sunt total de acord cu tine si ma gandesc la egoismul bogatilor din momentul cand acum multi-multi ani in urma am citit / vazut o stire despre avionul sultanului din Brunei care avea pana si TOALETA poleita cu aur!

    Nu sunt naiv si nu vreau sa isi doneze 99,9% din avere si sa mearga cu troleul. Sunt doar deceptionat de latura inumana a firii umane. Nu cred ca alta vietuitoare de pe aceasta planeta strange mai mult decat ii trebuie.
    +2
  • la 09.01.2016, 18:43
    @MiGA
    Nu e vb de strans....aici e vb de placerile fiecaruia. Daca iti plac 10 masini de la firme diferite si ai bani de ele, de ce sa nu le iei ? Daca iti place cum arata un avion poleit cu aur si ai bani de el il cumperi si te bucuri de el. Nu stringi ci iti faci placerea. Bine....eu unul as inchiria....nu vreau sa le duc grija la toate si de aia. Te poti bucura de tot luxul din lume si daca inchiriezi !
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru