Voteaza:
3 voturi | 1 comentariu

Evoluția unui icon american: 5 minute cu Chevrolet Camaro

De-a lungul timpului, Chevrolet Camaro a reușit să câștige inimile multor pasionați de muscle car-uri. Cele mai importante momente din istoria lui Camaro au fost aduse în prim-plan într-un clip video.

Comentarii (1)

  • inexorabil
    la 07.11.2017, 21:08
    Chiar nu le ȋnțeleg pe geniile astea pustii din RenCen: ce musclecar mai este acela cu valențe de…supercar? De pildă, cui ȋi este destinat Camaro ZL1, care propune acea forță imensă (650 CP și 881 Nm) și care trece bine de 300 km/h? Bașca definitoria tracțiune spate. Pune-l la volanul unei asemenea bestii greu controlabile pe un puțoi cu ifose, necălit, și vezi ce-ar ieși.

    Iar ȋn SUA și Canada la ce-ar folosi? Cine ar ignora restricțiile lor drastice de viteză? Un interval de 3,5 sec. de la 0-62 mph (100 km/h) nici nu-ți dă șansa să realizezi ce se ȋntâmplă cu tine și cu bolidul tău.

    De fapt, cred că este vorba doar despre un duel orgolios cu…Dodge Challenger SRT Hellcat, alt “musclecar” care prețuiește “herghelia”.
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru