Voteaza:
4 voturi | 4 comentarii

Experiment social: Cum furi benzină într-un oraş aglomerat

Un englez a decis să le arate conaţionalilor săi cât de periculoasă poate fi nepăsarea faţă de ceea ce fac cei din jur. Acesta şi-a parcat maşina în centrul Londrei şi a extras benzină din rezervor fără să fie deranjant de niciun trecător.

Comentarii (4)

  • adi
    la 14.06.2012, 15:01
    incearca asta la noi cand e proprietarul prin apropiere :))
    +7
  • la 14.06.2012, 16:01
    Exact asa am patit si eu!
    In martie cand m-am dus sa pun cauciucurile de vara, cand am scos rezerva pentru ca imi picase antifurtul pe-acolo, cauciucul era intepat cu un surub. Nimeni nu a stiu defapt ce se intamplase. Am intrebat apoi pe cineva care mi-a zis ca au vrut sa-mi fure benzina, doar ca nu au stiut ca rezervorul e undeva intre roata de rezerva si bancheta. Asa ca au dat gaura gresit. Metoda cica se aplica la greu in Craiova.
    Nu stiu daca asta s-a intamplat la mine sau la fostul proprietar, eu niciodata nu am umblat la rezerva. Noroc totusi ca pierdusem antifurtul pe-acolo si am vazut ca e cauciucul praf. Puteam sa o patesc rau daca ramaneam in pana.
    +5
  • 820
    la 14.06.2012, 17:56
    si mie mi-au furat asta iarna motorina direct pe la buson.

    din fericire, nu au putut sa scoata mai nimic pe acolo pentru ca tot sistemul pare facut cu cap, nu o sa intru in explicatii tehnice ca nu ma pricep.
    0
  • Andy
    la 14.06.2012, 18:37
    sincer mi se pare un pic fortat si regizat in sensul ca la modul cum opereaza omul chiar pare ca lucreaza la masina :) mai ales ca e in plina zi. pe de alta parte, exact pe asta se bazeaza in general si adevaratii hoti si escroci: actioneaza atunci cand te astepti mai putin si cauta sa distraga atentia. sunt sigur ca daca facea asta noaptea, cu o lanterna, cineva ar fi sesizat ca e ceva ciudat
    +5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru