Voteaza:
10 voturi | 3 comentarii

Mercedes-Benz SLS AMG roadster și zăpada de la Roma

Un Mercedes-Benz SLS AMG Roadster scos la plimbare pe străzile cu zăpadă din capitala Italiei. O imagine inedită pentru un oraș obișnuit cu soarele.

Comentarii (3)

  • la 11.02.2012, 13:03
    o fi o noua moda decopotabila iarna...si daca ai sls ai dreptul sa stropesti pietonii??era frumos sa fie mai mare zapada si nu topit,in rest masina e viss!
    +6
  • )))
    la 11.02.2012, 13:43
    era mai multa zapada raminea pe loc......
    -5
  • zarnesteanu
    la 11.02.2012, 21:14
    Odata cu introducerea tetierelor incalzite, (Airscarf) in 2005, Mercedes a lungit simtitor perioada in care poti merge fara acoperis. Mai sunt inca 3 ani si patentul le expira iar restul lumii va putea sa foloseasca gratis tehonolgia lor.

    Masinile exotice au evoluat enorm in ultimii ani in ceea ce priveste fiabilitatea, iar proprietarii nu se mai sfiesc sa le scoata chiar si in toiul iernii la o tura prin oras. La Zarnesti e un tip cu Lambo care n-are mama, n-are tata cand e vorba sa iasa la plimbare. Iarna-vara e totuna :) Iar pentru ca Lambo are 4x4 permanent, cu cauciucuri de iarna e chiar ok atata timp cat zapada e tasata si nu prea inalta.

    In clipul de mai sus Mercedes a profitat de vremea neobisnuita din Roma pentru a demonstra tocmai aceasta "universalitate" a masinilor decapotabile moderne. Cu caldura data la maximum la picioare, cu scaunele setate pe "High" ci cu tetierele care-ti sufla aer fierbinte in ceafa mai abitir ca o iubita pornita pe nazdravanii, tipul din clip chiar n-avea nevoie de caciula in cap. O sapca era mai mult decat suficienta :)

    Mie nu mi s-a parut deloc ca a stopit pietonii. Atata doar ca pe vremea aia n-as merge cu ea descoperita din cauza vaporilor de la trafic, care se depun peste tot. Dar daca soseaua e uscata, nu mai ai nici o problema.
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru