Voteaza:
3 voturi | 4 comentarii

O cameră de bord surprinde momentul prăbuşirii unui avion în Taiwan

Un avion TransAsia Airways ATR 72 s-a prăbuşit astăzi în râul Taipei cu 58 de persoane la bord. Un şofer a filmat involuntar incidentul, scăpând cu viaţă la limită după ce avionul a fost la câţiva metri de a distruge podul pe care se afla acesta.

Comentarii (4)

  • Andi
    la 04.02.2015, 11:36
    Cat noroc (ghinion) sa ai sa te loveasca aripa unui avion in timp ce mergi pe autostrada?... :) Cred ca si Big-Bang-ul a avut probabilitate mai mare! :)
    +1
  • Cristian
    la 04.02.2015, 11:50
    Soferul din dubita lovita(in buletinele de stiri este specificat ca fiind un taxi) a fost transportat la spital.

    Deci nu a scapat nevatamat...
    0
  • la 04.02.2015, 12:05
    Asta era problema..ca l-a lovit pe taximetrist...dar aia din avion care au facut pe ei ?! Te pomenesti ca o sa-i ceara RCA-ul la pilot...
    +3
  • Cristian
    la 05.02.2015, 10:50
    Evident ca este un eveniment tragic si nici nu vreau sa ma gandesc prin ce au trecut pasagerii.

    Eu doar am furnizat o informatie suplimentara cu privire la masina lovita de pe pod. Pentru ca sunt convins ca nimeni nu se gandeste si la amaratul ala. Tragedia este evidenta...

    Problema a fost ca un motor a cedat in panta de decolare la un minut dupa ce acesta a inceput sa se ridice. La aproximativ 300 de metri altitudine, mai exact 1050 de feet corectati dupa QNH-ul local.

    Panta de urcare este una destul de abrupta pentru acel aeroport. Viteza minima de finete (viteza ce permite controlul deplin al avionului) este foarte aproape de viteza de angajare in fazele de decolare si aterizare ale unui zbor. Asadar o pierdere instantanee de cuplu este resimtita imediat de catre un avion ce poate cantari la decolare si 22 de tone.

    Asadar de acolo catre un dezastru este doar un pas. Pilotii nu au nicio vina ca o componenta mecanica a motorului a cedat subit intr-o faza atat de cruciala a zborului.

    Se observa clar in filmulet cum avionul se angajeaza pe aripa ce a pierdut complet portanta.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru