Voteaza:
0 voturi | 2 comentarii

Omagiu emoționant adus de Volkswagen iconicului Beetle

Volkswagen Beetle a ieșit oficial din producție în 2019 după 70 de ani de preznță pe piață. Germanii au pregătit un spot emoționant dedicat modelului-simbol al mărcii.

Comentarii (2)

  • inexorabil
    la 01.01.2020, 12:29
    Este ca şi cum ai plânge în hohote lângă sicriul cuiva pe care l-ai ucis cu sânge rece…Şi l-ai mângâia, candid şi drăgăstos, pe creştet, cu ochii-ţi înecaţi de lacrimile (eventual stârnite, în prealabil şi în culise, datorită întrebuinţării unei cepe) care ar şiroi înduioşător pe obraji.

    Câtă făţărnicie…Dar nu pot să afirm că mi s-ar părea incredibilă, revoltătoare şi greţoasă, având în vedere că, în privinţa lui v.a.g. (cu litere microscopice, dacă aş putea! – sper să nu mai renunţ la acest stil dreptcuvenit), nu mă mai miră absolut nimic…

    PS. Ultimele şapte secunde ale clipului sugerează un climat pervers, de parcă ar proveni direct din iad…
    -6
  • la 01.01.2020, 18:38
    Nu sunt fan VAG si nici nu am fost vreodata. Dar ma bucur ca am avut ocazia sa conduc cativa ani o "farama" din istoria automobilului.

    Fie ca vrem sa acceptam sau nu, sunt masini care au scris istorie in felul lor. Iar Beetle e una dintre ele. Este vorba de masina unor generatii, un simbol al unor viziuni sociale, este un cult, o masina cu o mecanica atat de simpla si robusta, incat putea fi transformata intr-un SUV sau Buggy. Are ceva aparte masina asta.
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru