Voteaza:
1 vot | 7 comentarii

Protest radical: un sud-coreean și-a distrus Mercedesul de 150.000 de euro cu crosa de golf

Supărat că Mercedes-Benz nu schimbă motorul exemplarului S63 AMG care l-a lăsat în pană de trei ori consecutiv, un coreean a decis să ia problema în propriile mâini: distrugând mașina cu o crosă de golf.

Comentarii (7)

  • la 14.09.2015, 19:43
    ''Calitatea'' Germana . Asadar, motorul l-a lasat in pana de 3 ori. Rusine Mercedes Benz.
    -3
  • Scorpionul_negru
    la 14.09.2015, 22:23
    Banii lui problema lui ! Data viitoare sa isi cumpere Porsche. Ii garantez ca e mai bun ca Benz !
    -3
  • la 14.09.2015, 23:20
    Mai bine si-ar fi cumparat o limuzina din aceasta clasa exact de la marca lui nationala Hyundai-Kia. Cu siguranta era de 10 ori mai fiabila .
    0
  • Cristi
    la 15.09.2015, 01:29
    Sa fim seriosi motorul ala nu cedeaza usor , mai mult ca sigur asta cu ochi de peshte a facut el ceva de nu merge masina , depinde si cum exploatezi masina , nu cred ca un motor amg se strica asa repede avand in vedere ca este ultimul model , dupa cum stie sa scoata crosa infipta in tabla omul chiar este habarnist
    +4
  • Cosmin
    la 15.09.2015, 08:19
    Pacat sa vezi o masina asa superba ca face probleme,ajungi sa te intrebi daca una noua face asa ceva ce asteptari sa mai ai de la cele second hand...dar parerea mea Lexus LS600 da clasa la orice nemteasca sau orice alta masina din lume la fiabilitate si nu numai !
    -4
  • la 15.09.2015, 11:19
    @Cristi, un motor ''adevarat'' mai ales sportivizat cum este AMG ar fi trebuit sa reziste la orice solicitare care ar face ca masina sa-ti ofere toata performanat cu care se lauda. Stai jos, nu-i de tine domeniul auto.


    @Cosmin, chiar si o Kia K900 sau Equus pun pariu ca erau mai fiabile decat pocnitoarea asta de S class. Lexus , e Lexus, nu au fost semnalate nici o problema de acest fel sau nemultumire pana acum si asta fiindca sunt numarul unu la satisfactia clientilor.
    -5
  • la 15.09.2015, 21:33
    doua lucruri de spus pentru doi prosti:

    1. domnu proprietar de s-klass, cei de la mercedes-benz, la ce vanzari au, nu ar avea o problema sa iti schimbe motorul, insa daca ei nu au gasit vreo defectiune de fabrica, de unde nu stiu ei ca e vina ta ca faci vreo chichita de iti pica motorul.
    Si daca te apuci sa dai ca psihopatul cu o crosa de golf intr-o masina de 100.000 de euro, sa stii ca nu ti se va repara motorul ca prin minune.

    Nu inteleg de ce nu esti bagat la inchisoare pentru distrugere intentionata de bunuri, tu si pustiul ala retardat care credea ca poate sa isi ia banii de pe asigurari daca isi da foc la ferrari.

    2. domnu mada, stiu ca masinile importate in orientul mijlociu sunt imbunatatite ca sa nu faca figuri de la praful aflat in aer, aici poate fi vorba de un exemplar ratacit.
    sau sa fie o defectiune din fabrica, dar sa nu o gaseasca astia de la service.

    e vorba de un exemplar, UN exemplar, din nu stiu cate zeci de mii, cu probleme. daca te indoiesti de fiabilitatea a catorva zeci de mii de masini din cauza UNEI masini cu probleme, e nasol
    +9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru