Voteaza:
3 voturi | 1 comentariu

Riscurile la care se supun motocicliştii în trafic

Un motociclist este de 38 de ori mai expus la un accident decât un automobilist, arată un studiu făcut în Australia. Iată factorii care măresc probabilitatea unui accident.

Comentarii (1)

  • moto - my life
    la 22.10.2011, 21:47
    problema multor motociclisti este ca nu isi iau viata in propriile maini, ci se bazeaza ca ceilalti participanti la trafic sa respecte anumite reguli (pe care ei nu le respecta) - deci isi lasa viata in atentia altora. Personal, sunt motociclist covins, iubesc condusul motocicletelor de la cele de 50cc pana la cele de 600cc-1000cc.
    Ca o virgula (opinia mea), in toate tarile, dar mai ales in romania, ar trebuii sa avem fiecare grija de noi insine in trafic si sa nu neglijam pe cei care se bazeaza pe noi sa respectam legea, pentru ca de exemplu: daca cineva semnalizeaza ca vrea sa schimbe banda intr-un loc nepermis, ocupand locul din fata noastra pe banda de mers inainte, il lasam, dar !! multi soferi auto nu permit acest lucru si nu iau in considerare aceasta intentie in cazul motociclistilor. defapt sunt putini soferii auto care respecta motociclistii. probabil acesta este motivul pt. care, dintre putinii motociclisti, si mai putini ii respecta pe soferii auto.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru