Voteaza:
2 voturi | 3 comentarii

Un bărbat a fost suprins de camera de pe bord când zgâria un Aston Martin cu cheia

Unul dintre cele mai idioate obiceiuri din lume, zgâriatul maşinilor cu cheia, e o molimă prezentă în toată lumea. Exemplul perfect este un bărbat din Londra susprins că zgârie o maşină de 150.000 de euro.

Comentarii (3)

  • Hunter
    la 19.08.2015, 12:36
    Tembelii care recurg la asa ceva...ca sunt destui mai ales in tara asta, ar trebui castrati pe viu cu un kutter si pe urma pusa sare pe rana....asa...sa aiba si ei o mica zgarietura.
    +2
  • Scorpionul_negru
    la 19.08.2015, 13:19
    De ce ai face asta ? Ce ti-a facut masina ? Oameni bolnavi psihic ! Astia trebuiesc dusi la ospicii si inchisi pe viata !
    -4
  • Ita
    la 19.08.2015, 13:59
    @hunter....
    Nu-s de acord cu zgariatul... dar nici cu ala cu Aston Martini care si-a parcat masina pana in zid astfel incat parintele ala cu copilul nu a mai avut pe unde sa treaca. Vad destui nesimititi si la noi care fac exact acelasi lucru... politia nu le face nimic, ei continua sa-si parcheze masinile astfel incat sa trebuiasca sa treci cu copilul cu caruciorul pe sosea. Si pana la urma, sa nu le fu...ti o zgarietura? Macar asa o sa simta (poate) si ei ceva, ca altfel numai nesimtire cat cuprinde...
    +19

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru