Voteaza:
3 voturi | 3 comentarii

Aglomerație de supercaruri

Nimănui nu îi place să stea în trafic. Dar când traficul este alcătuit doar din supercaruri situația se schimbă. Iată ce se ântâmplă când peste 150 de supercaruri încearcă să plece de la o reuniune din Gurston House, Marea Britanie.

Comentarii (3)

  • asa-i in anglia
    la 29.10.2011, 12:59
    taranii care merg acasa dupa ce si-o terminat claile :P
    -9
  • 745
    la 29.10.2011, 17:59
    de remarcat cata civilizatie in primul rand
    daca erau in Romania se gasea unul sa asculte manele la maxim, ala cu bugatti nu statea la coada si se certa cu aia care aveau ferrari-uri vechi (mancatias gura tah, euh am 1001 de cp sa stau dupa fierariul tau din 90 toamna? saracule), se turau motoarele la relanti, venea un roman ca ala de mai sus (el e genul care ajunge la 35-40 de ani degeaba cu o skoda octavia sau kia cee´d si care il injura pe boc ca nu are bani de anvelope de iarna) sa zgarie cateva masini, majoritatea erau albe sau negre, si bineinteles erau si cateva gratare cu mici printre ele. Romania.
    +4
  • Franclin
    la 04.01.2012, 13:40
    wow , masinele arata grozav ,mai ales Ferrari F40 ,credca si pretul lor este socant. Ma gindesc ca-mi trebuie cel putin o viata intreaga sa pun pariuri sportive ca sa cumpar astfel de sportcaruri !
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru