Voteaza:
4 voturi | 5 comentarii

Drift reuşit cu autobuzul

Soferii de autobuz din India reprezintă un pericol public pentru ceilalţi participanţi la trafic. În filmul următor puteţi vedea cum un motociclist scapă nevătămat "mulţumită" driftului pe care şoferul de autobuz îl reuşeşte.

Comentarii (5)

  • gelu
    la 13.02.2011, 14:03
    probabil ca soseaua nu e are inclinatia spre interior. Iar bolovanii abordeaza virajul ca iresponsabilii

    nu-i bai sunt si asa multi
    +9
  • la 13.02.2011, 17:44
    Ala de pe motor nici nu si-a dat seama ca era sa plece pe lumea cealalta,
    +23
  • tomita
    la 14.02.2011, 11:00
    pana a urma unde e drift-ul? si reusit pana la urma
    cine a avut ideea de aposta acest film e un prost. cine i l-a aprobat (daca exista totusi un supervizor responsabil pt ce se posteaza aici) e si mai idiot decat primul.
    parca sunteti niste copii de 13 ani care saliveaza la niste poze cu masini, si viseaza turbo-nos-nfs.
    +6
  • Mike
    la 14.02.2011, 14:47
    Am fost in America de Sud si pot sa confirm că așa se circulă. Legea junglei. După ce am venit acasă am iceput să apreciez ce țară civilivată e România, din toate punctele de vedere. Nemulțumirile apar pentru că ne comparăm cu cela mai bogate țări din lume (Germania, UK. etc). Pe toti ”nemulțumiții” i-ași trimite într-o ”vacanță” in Bolivia. :)))))) :p
    +8
  • la 14.02.2011, 15:14
    cat de reusit este drift-ul! mama si cat de palpitant este acest "clip" uau!! m-a minunat frate!! am ramas uimit ce a putut face acel sofer cu autobuzul! ....Asta poate sa zica un copil de la grupa mica! Chiar rahatul asta de film ati gasit sa ne impresioneze? Si tocmai din ce tara importanta- India !!! tara de bastina a ciorilor de pe la noi.Bafta!
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru