Voteaza:
3 voturi | 5 comentarii

Toyota aruncă o maşină cu paraşutişti dintr-un elicopter

Toyota a legat modelul Spade, vândut pe piaţa din Japonia, de un elicopter, nu înainte de a-l încărca cu trei paraşutişti. Maşina a avut şi ea o paraşută pentru o aterizare perfectă.

Comentarii (5)

  • la 30.07.2012, 17:12
    Si ce emisii poluante a inregistrat acest cub de masina in cadere? Nu era hibrid? S-a demonstrat inca o data fiabilitatea toyota, n-a cazut nimic de pe ea. Totusi care-i faza?
    +5
  • agoox
    la 30.07.2012, 17:18
    cam ciudat clip, nu arata exact faza cand se deschide parasua. Cine inelul pentru deschidere? ca nu-i agatat de elicopter sa se deschida din prima. Dupa asta se schimba imaginea exact in momentul atingerii solului.
    +3
  • la 30.07.2012, 21:59
    Şi eu am aceeaşi dilemă ca dan_grc: care-i şpilu’? Ce au vrut să demonstreze cu această scamatorie ieftină? În ce scop s-a turnat clipul? Comercial? Mi se pare că Toyota o va lua razna încet-încet…Ridicarea vertiginoasă a lui Hyundai-Kia va amplifica decăderea japonezilor. Oricum, modelul respectiv nu-mi place nici măcar pentru a căra cartofi cu el. Iar Lexus se va chinui degeaba să se impună în segmentul unde “triada” (plus…Cadillac) face legea. Eu îndrăznesc să afirm că seismul teribil de anul trecut a zguduit industria auto japoneză într-un mod mai grav decât am putea crede…
    0
  • la 30.07.2012, 23:54
    @Mafia, eu am auzit că se întâmplă lucruri triste în Japonia zilelor noastre, cum că oamenii au început să se identifice cu…roboţii, trăind doar pentru a…trăi. Acea obsesie, de altfel lăudabilă până la un punct, de a avea sentimentul datoriei împlinite la serviciu este treptat împinsă spre extrem, afectând viaţa familială, socială, culturală…”Modelul japonez” se afirmă plenitudinal şi în blazata Europă, unii murind la propriu extenuaţi de muncă voluntară excesivă, care în nici un caz nu cutremură Raiul de admiraţie faţă de acest tip de stoicism heirupisto-utilitaristo-narcisisto-egoist, dar, pe de altă parte, japonezii tind să-şi nesocotească propria lor seriozitate ancestrală, caracteristică, pentru a se deda la acel gen de festivism pro-imagistic provenit de pe arcul subcultural euro-american, fiind socotit la fel de “cool” precum surmenajul profesional, care cică te ridică apoteotic în ochii celorlalţi…Teribilismul cu Toyota aruncată din cer este un exemplu elocvent în acest sens. Să nu fiu înţeles greşit: apreciez maşinile japoneze pentru ceea ce au însemnat înainte…Dar, având în vedere noul context ideologic, de sorginte clar globalistă, care a cuprins arhipelagul nipon, nu, mersi, nu gust creaţiile actuale şi nici maniera de a li se face publicitate, o transpunere fidelă a năravurilor euro-americane, deci prefer să-mi aduc aminte de industria auto a acestei ţări milenare aşa cum am cunoscut-o la timpul ei de glorie incontestabilă…
    -2
  • kumite
    la 02.08.2012, 11:45
    Ultimul care sare din "masina"are o telcomanda in manuta.DECI?Care este problema?Toyota asta aeste foarte inalta si ingusta.Numai buna pentru bunicul,care trece prin intersectie cu viteza melcului turbat.BTW,am lucrat astazi la o Corolla din 2004.Portierele din spate au manivele"electronice" actionate manual pt.geamuri.Ce mai inovatie!Este unicat!Halal!
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru