Voteaza:
5 voturi | 3 comentarii

Tunerii de la AmericanMuscle ironizează tunerii amatori

Te-ai săturat de tunerii amatori, care au impresia că obţin performanţă dintr-un sticker? Cei de la American Muscle sunt de aceeaşi părere şi au realizat o parodie a procesului de tuning pentru amatori.

Comentarii (3)

  • TIKA
    la 06.04.2012, 17:41
    Foarte tare ce au realizat.La noi se numeste tuning de Dambovita.
    +19
  • pff
    la 07.04.2012, 11:16
    parca-s copii :))
    -
  • zarnesteanu
    la 07.04.2012, 16:38
    pisasn cube e alta creatie mareata plina de matreata in materie de design. Nu se vede prea bine in clipul asta din cauza geamurilor fumurii, dar in partea dreapta, montantul spate lipsete cu desavarsire. Privita din spate, "masina" per total iti da impresia unei rochii cu o singura breatea. Nu stiu daca poate fi ceva mai ridicol decat porcaria asta. Poate doar pissan juke. Se pare ca genialul ceo de favellas prefera design-ul pocit, grosier si urat in cea mai pura acceptiune a cuvantului.

    Cat despre "tunning", nici eu nu puteam s-o spun mai bine ca baietii din clip.
    Au dat definitia perfecta a masinii "imbunatatite" de coate-goale-japanese-driver. Putoi din astia fumezi zilnic daca esti bine dispus. La semafoare, pe autostrada sau pe circuit. Partea proasta e ca la un moment dat devine plictisitor si ... ridicol. Dar niciodata pentru ei :)
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru