Voteaza:
1 vot | 3 comentarii

Designerii BMW explică liniile noului BMW Seria 3

Eşti nemulţumit de forma farurilor noului BMW Seria 3? Nu-ţi place spatele modelului german? Designerii care au creat maşina îşi explică alegerile într-un clip oficial publicat astăzi de BMW.

Comentarii (3)

  • unu
    la 20.12.2011, 15:57
    probabil unii or sa vina cu critici dar defapt ei niciodata nu s-au urcat intr-un bmw....bun deci sa trecem la subiect. (Masina este oroginala , are niste linii foarte elegante si sportive in acelasi timp. Cele mai oroginale insa , mi se par farurile cu acele prelungiri in intalnirea grilei.Bineinteles si spatele este frumos preluat de la noul seria 5 si foarte putin de la seria 7. Cat despre interior nu intru prea mult in detalii, proportiile sunt strict respectate cu un feeling impresionant cred eu,si sa nu mai spun de dotarile si toate "nebuniile" moderne care servesc la siguranta pasagerilor! O masina foarte frumoasa si cei care o cumpara sa se bucure de ea! As vrea si eo una dar am o mica jena financiara!
    +4
  • unul carcotas
    la 20.12.2011, 15:57
    Caracterul sportiv pentru fata masinii il puteau face si cu altfel de faruri. cele de la seria 6 sunt super.
    Stopurile sunt tot urate, ca la toate celelalte masini ale lor (exceptand seria 1). Pacat!
    -8
  • Andy
    la 20.12.2011, 20:57
    Mie imi place aia de la sfarsit cu linia MODERN. Cum adica design scandinav? Pana acum urlau forumistii ca vezi doamne Volvo nu se compara cu BMW....pai cum se face ca BMW vrea sa se compare cu Volvo? Halal design scandinav facut de un arab.
    -6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru