Voteaza:
8 voturi | 3 comentarii

Designerul noii generaţii Skoda Fabia explică liniile celui mai nou model din gama cehilor

Jozef Kaban, designerul-şef al mărcii Skoda, ne explică noile linii de design ale noii generaţii ale unuia dintre cele mai populare modele din gamă: Fabia.

Comentarii (3)

  • mda
    la 14.10.2014, 11:38
    Omul asta-i platit degeaba !
    Ii vreau postul la skoda! Pot oricand sa aburesc audienta cu un bullshit complicat si sa par interesant in acelasi timp :))
    +23
  • vianu
    la 14.10.2014, 12:00
    am inceput sa ma plictisesc de vesnicele explicatii legate de un design care nu are nimic de transmis (wtf, inspiratia pentru Fabia au fost cursele de la Monte Carlo si ceva legat de s2000 ??). A facut Fabia mai joasa si mai lata, altceva?

    i-as recomanda acestui "rebel" din industria auto sa intre in politica romaneasca si sa ne convinga cum ca realitatea imediata e alta decat cea pe care o percepem noi si ca ceea ce a desenat el e exact ceea ce isi doreste fiecare muritor de rand.

    Imi displace indrazneala de a prezenta, in acelasi timp, modelul real si schita Fabiei. Diferentele sunt enorme....cateodata chiar cred ca departamentele astea de marketing ne cred prosti.
    +14
  • dany
    la 14.10.2014, 21:42
    tocmai am criticat designul renault mai inainte si am avut surpriza sa citesc si acet articol. fabia de generatie actuala mi se pare uratenia la superlativ (ceva in genul primei generatii renault clio symbol)... si culmea, primele 2 generatii octavia mi s-au parut ”delicioase” insa acum... omul asta ar trebui trimis sa deseneze motosape...
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru