Voteaza:
4 voturi | 3 comentarii

Istoria Opel în motorsport

Opel ne prezintă povestea prezenţei mărcii germane în sporturile cu motor. De la primele încercări ale mărcii şi până la noile Opel Astra GTC şi Opel Adam de competiţie.

Comentarii (3)

  • GSI
    la 23.11.2012, 21:29
    superb filmuletul. Opel este printre cele mai vechi, daca nu cea mai veche marca auto din Europa (150 de ani) , este o marca de traditie si una din preferatele mele in materie de motorsport si design. Felicitari si succes cu noile modele !
    +12
  • adnopel
    la 23.11.2012, 22:26
    CAND VEZI TRADITIE,CALITATE,SPORT..TE ROADE INVIDIA CA O MASINA NATIONALA CA DACIA NU STA LA LOC DE CINSTE..POATE INCET NE FACEM SI NOI MARI...DOAR AM DAT SI NOI MULTE VALORI IN MOTORSPORT SI AVEAM LACRIMI IN OCHI IN VREMEA CAND CU O DACIE 1300 CASTIGAM LAURI IN MONTE CARLO,RALIUL DUNARII..EHE...MA BUCUR PT OPEL..SUNT POSESOR SI APRECIEZ ACESTA MARCA ..DAR OFTEZ INCA CAND VAD O DACIE CARE MA DEPASESTE SI MI AMINTESC CAND O AVEAM SI CARAM CU MINE CHESTII PRIN PORTBAGAJ...SA AUZIM DE BINE.
    +9
  • la 25.11.2012, 01:05
    @mntsn, acum poate vei accepta faptul ca Opel trebuie sa-si duca menirea mai departe, asa, cu stangacii si incertitudini :) Ba eu as vrea sa GTC-ul sa sondeze cu tupeu piscurile......WRC (iata ca VW vrea sa sparga gheata in 2013......motiv suficient pentru a-mi starni dorinta de a o vedea si pe Opel aliniata la start......), dar, chiar daca ar exista o asemenea intentie la Russelsheim, decizia finala nu s-ar putea lua decat in acea cladire pompoasa din Detroit :D Unde, in ultimul timp, se gandeste prea mult......Noroc ca stingatoarele de incendii sunt la indemana :)
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru