Voteaza:
7 voturi | 4 comentarii

Plimbare cu Ferrari F40, din perspectiva celui de la volan

F40 este ultimul Ferrari aprobat chiar de Enzo Ferrari. O mașină pe care puțini au ocazia să o experimenteze, mai ales de la volan. Cum se simte celebrul model italian, de pe locul șoferului, afli din acest clip video.

Comentarii (4)

  • una e una, alta e alta
    la 04.08.2021, 15:13
    deci una e sa ai cutie manuala pe o astfel de masina, pentru agrement/distractie/antrenament (nu neaparat si performanta), alta e sa iti iei octavia sau megane ca masina de famlie/ de concedii/de naveta cu cutie manuala ca doar de-atat iti ajung banii si sa tipi in gura mare ca esti fan manuala, pe care garantat nu stii sa o exploatezi precum vezi in video. cutia manuala nu mai are ce cauta pe masinile normale, adica acelea cu care merg 99,9999% din oamenii normali. mai exista pe anumite piete doar pentru ca e optiunea mai ieftina, nu ca moare lumea de dragul ei. daca la o masina precum cea din video, condusa pe circuit sau pe drumuri izolate, fara trafic, cutia manuala e o placere, in traficul normal din romania de exemplu, manuala este un chin, mai ales in orase, zero fun, zero eficienta.
    -1
  • mircea badea
    la 04.08.2021, 20:50
    tenisi?!! saracu hipster, mai bine ramanea in papuci.
    bordul de ce il blureaza, era beat, e de la g-force?
    +2
  • @1
    la 04.08.2021, 20:55
    ideal e cu padele, sau semi-automata.
    +3
  • Edikkk
    la 04.08.2021, 22:44
    Maşina lu bunicu, foarte frumoasă, dar istorică, de când dansa bunicu sârba cu 2 picioare în 3 pedale şi cu mâna dreaptă tot smucind băţul în maţele maşinii

    Vremuri de anii '80

    Frumos, dar istoric
    -14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru