Voteaza:
3 voturi | 2 comentarii

Audi prezintă noul sistem 3D Sound creat de Bang & Olufsen

Audi a prezentat la CES 2013, eveniment dedicat ultimelor apariţii în materie de tehnologie, noul sistem audio 3D semnat de Bang & Olufsen. Clipul video alăturat explică cum funcţionează acest pachet audio.

Comentarii (2)

  • la 09.01.2013, 16:58
    Sistemele foarte scumpe de sunet in masina mi se par o prostie si am sa ma explic.

    Calitatea sunetului nu se poate aprecia decat in stationare si nici acolo foarte bine, datorita reflexiilor de sunet pe care le implica forma habitaclului si zgomotului de fond al soselei. In mers, e un fel de branza buna in burduf de caine: e o bataie de joc sa combini sunetul sistemului cu zgomotul pneurilor, al motorului, al curentilor de aer de pe caroserie, al subansamblelor masinii gen stergatoare, spalatoare parbriz/faruri, etc. Niciun audiofil adevarat nu va opta pt astfel de sisteme.

    Sunt doar fite, unde mai pui ca in trafic trebuie sa auzi toate zgomotele inconjuratoare ca sa ramai ancorat in realitatea sofatului, nu sa te izolezi fonic in sunetul de mii de EUR de la Bang&Olufsen, Mark Levinson, Meridian, Lexicon sau mai stiu eu ...

    Apoi, sistemul de sunet cel mai aproape de perfectiune este cel stereo. La urma urmei omul are 2 urechi, nu? In masina nu ai tehnic cum sa montezi un sistem stereo decent, pt a satisface toti ocupantii vehiculului si astfel se merge pe solutia cu n-sprezece difuzoare. S-a dus deci din start ideea de puritate a sunetului.

    Audiofilia se savureaza acasa, cu termopanele (eventual duble) inchise si cu catel, purcel, nevasta, soacra, copii in deplasare :)
    +8
  • ,.
    la 09.01.2013, 19:51
    ai vrut sa pari mai destept decat esti si ti-a iesit exact invers.
    -7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru