Voteaza:
4 voturi | 4 comentarii

BMW i8 Concept Spyder - clipul oficial de prezentare

BMW ne prezintă un clip video oficial cu modelul i8 Concept Spyder. Este al treilea model BMW din gama i și este posibil să ajungă în producția de serie în câțiva ani.

Comentarii (4)

  • BMW
    la 07.04.2012, 16:34
    BMW tot numai concepte face dar nu vad rostul acestor concepte.
    GAURA NEAGRĂ sta la segmentul SUPER CAR, unde BMW se face de ras o marca sportiva fără super car ei tot lansează de vreo 10 ani concepte si cu asta basta., vor obosi fanii cu atâtea promisiuni si efect zero.
    +9
  • la 07.04.2012, 19:49
    Sa fim sinceri, de aratat arata nu bine, ci SPLENDID masina! Cine spune ca arata oribil are ceva la mansarda! Problema e alta cu acest concept: oare cand ii dati drumul odata, fratilor in productia de serie de de cativa ani buni BMW ne tot ameninta cu concepte si prototipuri, in timp ce la categoria supercars un brand mic si putin sonor, dar avand in spatele lui un milionar foarte ambitios ne da adevarate lectii privind imbinarea tehnologiei cu arta: KOENIGSEGG!
    +5
  • la 07.04.2012, 20:48
    o sa vars de atata reclama la aceata masina care in romania nu ii vad rostul! cum sa mergi tu cu ea daca pe marginea strzilor avem pamant? nu am zis ca nu arata bine e f frumoasa dar nu isi are rostul aici..o vad pe niste sosele la monte carlo etc...
    0
  • west
    la 08.04.2012, 23:53
    eu zic ca cei de la bmw nu se grabesc sa riste o schimbare de stil atata timp cand sunt in fruntea clasamentelor la vanzari in gama premium,e drept ca aceste modele sunt superbe dar un pic futuriste pentru linia care au abordat o de atat vreme incoace
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru