Comentarii (4)

  • Mafia
    la 02.08.2012, 20:29
    Sunt prea antice,au interioare luminate cu portocaliu,ca la masinile de epoca ca la Austin.Poate BMW se voa mai inspira si ei de la ''cei mai buni'',sau poate o vor tine numai prin aliante.Mai vinde cate un amarat de diesel,si hop mai primeste cate ceva cde calitate japoneza.
    -10
  • Mafia
    la 03.08.2012, 01:06
    @@OMP....Inprimul rand sa te ridici in picioare cand stai de vb cu mine.Iar in al doilea rand..''mucles'',esti pedepsit,in seara asta vei dormi in cotetul cainelui sau vei sta pe coji de nuca.
    -7
  • Suedezu
    la 03.08.2012, 01:16
    Mai,mai,mai! Prietenul meu OMPe.OMPenache,ce faci tata?Era odata ca niciodata un OMPe,lovit de soarta,si cu guleru-nfoiat,se numea OMPe baiat.On topic:O excelenta masina,o paduchelnita-nflorita,cu varful raspicat,si spune te-am laudat.Te-am laudat pe tine,pe tine proprietare,dar ma cam dor supapele,ma vor topi baietii,la rematul vietii,Te-am dezamagit,dar iarta-ma,N-am oferit nimica,Fiabilitate-ai trepanata,Nu sunt buna de nimica.
    -7
  • jan
    la 03.08.2012, 09:26
    Arata foarte bine, performante foarte bune.
    +6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru