Voteaza:
7 voturi | 5 comentarii

BMW Seria 4 Coupe Concept - prezentarea interiorului

Conceptul care va da naştere viitorului BMW Seria 4 Coupe (înlocuitorul actualului Seria 3 Coupe) ne este prezentat în detaliu la interior de marca bavareză într-un clip publicat astăzi.

Comentarii (5)

  • BMW
    la 22.12.2012, 15:58
    Trebuia sa pună un M5 F10 si acela cu 560hp rupe rasul de jaf american.
    0
  • kumite
    la 22.12.2012, 20:44
    Mah,scumpulet!Tu ai inceput sa ma placi?La inceput sunt meschin,apoi devin"dragul meu".Asa se naste dragostea adevarata.Nebunaticule!Trebuie sa te dezamagesc.In primul rand,puti a acid sulfuric (hibridic),iar in al doilea rand:sunt normal.Dar datorita tie,incep sa-mi schimb radical parerea despre produsele asiatice.Atat de perfecte in comparatie cu ce producem noi,albii!Nici nu stiu cum de am putut fi asa de orb.Auzi!Sa nu observ eu calitatea superioara si fiabilitatea maxim maximorum de la o masina japoneza,care ii da lectii unui jaf,ras de automobil european?Chir ca trebuie sa-mi fac "mea culpa".Multumesc !Pt.ca am reusit (la fel ca tine)sa realizez,ca fara asiatici,am trai rau de tot.Nu locuri de munca,nu orez pe mese pt copilasii nostrii,care sunt mult inferiori unor mici samurai si mici ninja de aceiasi varsta.Oricum avem viitor stralucit datorita lor.Se vor desfiinta service-urile,pt.ca toata lumea va trece la masini super fiabile si super premium.Banzai!
    @BMW,vezi ca ai gresit articolul!
    -1
  • kumite
    la 22.12.2012, 22:09
    Stiu ca nu o sa crezi,dar am inceput sa fiu alaturi de tine.Am inteles,in sfarsit (datorita tie maestre)ce inseamna adevarata masina.Fiabilitate,facuta cu seriozitate,bun gust,rafinament,preturi decent.Si toate astea le gasesti la Toyota si nu la nesimtitii aia de europeni.O sama straduiesc din greu sa vorbesc si eu pe un ton atat de stilat si primitor.Sunt discipolul tau,si sunt alaturi de tine in cruciada pe care ai pornit-o impotriva josnicilor si lacomi de producatori europeni.Sa cada hotia europeana! Huo,banditilor!
    Vezi ca dau rezultate invataturile tale,maestre!Conteaza pe mine.
    Al tau locotenent,kumite.Le arat eu trogloditilor!Sa se mai lege de maestru!!!!!!
    -4
  • kumite
    la 22.12.2012, 23:09
    Maestre ia un pic de pauza.Pot sa am onoarea sa corectez ultimul comentariu?Nu in totalitate."Germani,luati aminte,ati pierdut batalia...."Conteaza pe mine.Continui eu sa-i pun la punct pe astia nesimtiti care au afinitati pt.rusinile alea tehnice europene.My HERO!
    -3
  • BMW
    la 23.12.2012, 15:30
    Mersi pentru sesizare, corect am greșit articolul, mi-am instalat Photon un browser nou pe iphonul 5 si eram in testare nu știam sa-l folosesc corect cind si am ajuns pe alt Tab .
    Comentariu se referea la c63 amg vs hergelia americană .
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru