Voteaza:
0 voturi | 2 comentarii

Chevrolet MyLink primeşte o actualizare odată cu lansarea pe noul Impala

Chevrolet va introduce sistemul MyLink şi pe noul Impala, model comercializat doar în Statele Unite ale Americii. Odată cu noul Impala, MyLink a primit o serie de actualizări, prezentate în clipul alăturat.

Comentarii (2)

  • la 28.11.2012, 18:37
    Catre astfel de lucruri ar trebui sa-mi indrept atentia cu prioritate, nu sa-mi mananc ficatii cu boii din Renaissance Center sau cu ciumegarelile politichiei autohtone.

    Foarte impresionant reportajul ! Ma bucur ca si Buick beneficiaza de acelasi pachet tehnologic, dar convertit in IntelliLink. Pe de alta parte, asa cum prefigura si @mntsn, tare ma tem ca Chevrolet si Cadillac o vor lua cu mult inaintea celorlalte marci din concern, caz in care lui Opel, Buick si GMC nu le-ar mai ramane decat alternativa includerii prin absorbtie (toate trei in Chevy, accentuand un eventual statut mai exclusivist al lui Caddy). Evident ca incerc sa evit mental un asemenea scenariu fantasmagoric, dar progresele celor doi zbiri ai lui GM sunt destul de pronuntate pentru a nu se ajunge acolo......
    +1
  • BaditzaEx
    la 01.12.2012, 00:11
    dc sunt incuiatii aia de peste Atlantic nu aduc Impala si in Eu, arata super misto
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru