Voteaza:
2 voturi | 6 comentarii

Chevrolet ne prezintă airbag-ul central, o premieră în industria auto

Chevrolet a introdus airbag-ul central pentru un model de serie. Acesta are rolul de a proteja ocupanţii locurilor din faţă în cazul unui impact lateral. Pentru moment, sistemul este disponibil doar pe Traverse, un SUV dedicat pieţei din SUA.

Comentarii (6)

  • ()
    la 16.05.2013, 13:07
    Baravo,Chevy!
    Ce bine arata Traverse,suv adevarat.
    +10
  • inexorabil
    la 16.05.2013, 22:39
    In cativa ani, GM va deveni numarul 1 in lume la siguranta, dar aceasta certitudine tot nu va putea influenta preferintele europenilor......Numai sa nu inceapa si corporatia din Detroit sa balareasca despre "masina in care nu mori niciodata", caz in care toate eforturile ei nobile ar fi chiar zadarnice.
    PS: Sa n-aiba nimeni impresia ca am revenit la sentimente mai bune fata de conducerea GM. Spiritul de initiativa si aptitudinile profesioniste nu trebuie asociate intotdeauna cu capacitatea managementului. Iar managementul GM continua sa faca greseli multe si mari. La bilantul sfarsitului de an, in topul mondial al vanzarilor, erorile de judecata se vor rasfrange in mod invederat. Din pacate.
    +4
  • Adm
    la 17.05.2013, 10:56
    Toti fanaticii unei anumite firme/corporatii auto viseaza faptul ca la un moment dat ea va deveni numarul 1. Ei doar viseaza, doarece dupa cum istoria a dovedit-o, azi poti sa fii in top, maine sa te zbati pentru supravietuire.
    +2
  • raz
    la 17.05.2013, 15:41
    Impresionant...au mai bagat un airbag in cealalta parte a scaunului. Cata inovatie...GATA m-am lamurit, GM este cel mai tare. Daca mai baga un airbag in tavan imi cumpar si eu una.
    -2
  • Andy
    la 18.05.2013, 00:14
    Tinand cont ca GM a introdus aibag-ul in serie in anii 70, chiar merita sa-ti iei una
    +3
  • Lache
    la 19.05.2013, 01:57
    Mai bine iti iei un Volvo nerasturnabil,decat sa dai altor idei de a pune air-bag in plafon (pardon:tavan)
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru