Voteaza:
7 voturi | 4 comentarii

Dacia Logan MCV, adaptat pentru persoanele cu handicap

Renault a publicat astăzi un scurt film care prezintă o posibilă adaptare a actualului Dacia Logan MCV. Break-ul poate fi modificat pentru a transporta o persoană cu handicap în locul celui de-al treilea rând de scaune.

Comentarii (4)

  • Vlad
    la 09.08.2011, 11:14
    Bravo Dacia! Mi se pare un proiect foarte util si de apreciat de persoanele cu handicap locomotor. Felicitari Dacia ca se gandeste la asa ceva si mult succes la implementarea cat mai rapida!
    +9
  • Marius
    la 09.08.2011, 18:45
    Trebuie sa fii cretin sa concepi asa ceva si sa te si lauzi printr-un clip de prezentare. Omul ala o sa se simta ca un sac de cartofi aruncat in portbagaj. Au incercat sa dea impresia ca le pasa, doar pentru a iesi in evidenta. Plus ca este extrem de complicat ce au gandit ei, si la cum ii cunoastem pe francezi, sistemul va costa inca jumatate din masina.
    -3
  • anti-prostie
    la 11.08.2011, 14:39
    ...cum ii cunostem pe francezi, masina va fi foarte accesibila comparativ cu alte masini de asemenea gen... pentru ca da, exista masini cu asemenea adaptari unde omul nu se simte "ca un sac de cartofi aruncat in portbagaj" , dar fiindca aici e vba de Dacia si snobismul e la rang de virtute, e "cool" sa ne exprimam astfel...

    @Marius
    Zii sa dea Domnul sa n-ajungi in scaun cu rotile sa vezi utilitatea Loganului MCV
    +3
  • dora lixandru
    la 23.01.2012, 11:43
    sunt in scaun cu rotile,am logan mcv 2007,doresc montarea dispozitivului.
    cum trebuie sa procedez.
    cat costa
    cine le vinde si cine le monteaza.
    vamultumesc
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru