Voteaza:
4 voturi | 5 comentarii

Designerii Volvo explică facelift-ul operat gamei S80, V70 şi XC70

Salonul Auto de la Geneva, care îşi va deschide porţile peste exact o săptămână, va găzdui lansarea unei game Volvo complet redesenate. Iar designerii suedezilor ne explică raţiunea din spatele schimbărilor.

Comentarii (5)

  • radu
    la 25.02.2013, 18:42
    Pot sa zica ce vor, imaginile vorbesc de la sine. Parerea mea umila este ca volo din acest punct de vedere a retrogradat. Arata ca un chinez comunist libertin.
    -12
  • vag
    la 25.02.2013, 19:10
    ce insemna subiectivismul

    mie mi s-a parut ca imediat dupa preluarea de catre chinezi, designul volvo o luase pe aratura si prea se asiatizase. Acum e curat si cu usoare tendinte teutonice. Nu inseamna ca e ok, pt ca mi se pare (asa cum am mai spus si alta data) ca aduce vag cu modele... vag. Dar prefer asa decat bling-blingurile muchiile, umbrele si planurile intrepatrunse ce le observ la sud-coreeni
    -4
  • antiqua
    la 25.02.2013, 19:11
    Oricand!.....VOLVO.Azi diferentele intre masini tine doar de gust zic eu ,personal prefer un s80.modelul meu favorit a fost , este si va ramane ,iar,zic eu,primul model cu tenta coupe cu 4 usi -s60,modelul vechi tocmai de aceea imi place mult acest s80....care a preluat elemente de design de la vechiul s60...un singur minus a avut s60 -motoarele cam mari si cam putine la nr.oricum,volvo ramane VOLVO o marca de care vor fugi intotdeauna parvenitii ,manelarii si cocalarii.
    +12
  • un_fan
    la 26.02.2013, 01:45
    Aceste decizii de a face face-lift la modele relativ noi, adica S60 si XC60 pe de o parte si de a intarzia un model nou pt XC90 si S80 va face mai mult rau dupa parerea mea, chinezoii vor sa -si scoata banii mai repede pt ca-n aceste modele relativ noi au investit cel mai mult, plus V40 care este un model nou si n-are nevoie, si dc spun ca vor face mai mult rau....cand modifici repede modele care au 2 ani de la lansare poate transmite o neincredere clientilor iar amanarea unor modele care pot aduce profituri frumoase din nou poate produce neincredere, mai ales daca acele modele sunt din ce in ce mai vechi, acum greul cred ca este pe V40 si XC60, apoi S60, destul de putine modele.
    +1
  • CM!
    la 26.02.2013, 15:13
    Hai sa fim seriosi Volvo a cam dat-o in bara si dabia s mai tine p picioare, or s-o ia p urma Saab. Atatea facelifturi, schimbam grila radiatorului, etc. Daca e sa comparam XC 90 cu Touareg produs prima data in 2002 e la a doua generatie p cand XC90 se zvoneste k nu va avea curand vreun urmas. Volvo investeste in sigurantza da e dparte d a fi premium cum s vrea.
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru