Voteaza:
5 voturi | 1 comentariu

Incursiune în viaţa designerilor de interior Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ne face cunoştinţă cu studioul de design pe care marca germană îl are în Como, Italia. Este vorba de o incursiune video rară în locul de muncă al celor care desenează interioarele modelelor Mercedes.

Comentarii (1)

  • zarnesteanu
    la 04.12.2012, 17:10
    Absolut superb tot documentarul. Design nu inseamna doar manipularea seaca si rece a suprafetelor intr-un software oricat de avansat ar fi el. Pana la stadiul acela, e mana omului, inspiratia, pasiunea si tot ce defineste frumosul din noi transpus in forme si materiale. Masina, si poate cel mai mult in cazul Mercedes, inseamna, cum spunea omul din clip, partea care tine de sofat, si in al doilea rand, din ce in ce mai important, senzatia de "acasa" pe care o ai la volan.

    In clipa in care pentru un client automobilul devine mai mult decat o masina de spalat fiabila(?) si anosta care il duce de la A la B, in clipa aia omul incepe si se uita la performante, comfort, lux, prestanta, etc. Aici intra in joc baietii de genul celor de mai sus.

    Lago di Como e unul din cele mai faine locuri din lume si faptul ca Mercedes are un centru de design acolo nu poate decat sa ajute in munca de creatie. Inca un lucru facut cu cap.
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru