Voteaza:
10 voturi | 10 comentarii

Mercedes ne prezintă toată tehnologia noului S-Klasse

Mercedes a ţinut să ne enumere toate tehnologiile revoluţionare de care beneficiază noul S-Klasse. Pentru a fi pe înţelesul tuturor, germanii au construit şi o poveste despre îndeplinirea unor visuri.

Comentarii (10)

  • andi
    la 10.06.2013, 13:07
    Masina suprema ..........si restul lumii!
    +21
  • nothing new
    la 10.06.2013, 13:46
    m-a spart cu lumina ambientala... mare tehnologie, zici ca e unul de si-a pus furtun cu luminite in bord - cat despre restul tehnologiei, exista deja pe masini - nothing new
    -17
  • Adrian
    la 10.06.2013, 14:05
    @andi Nu exista masina suprema sau cea mai frumoasa. Fiecare isi cumpara ce ii place. In ochii mei S class este sinonim cu tehnologia de ultima ora, cu eleganta si confortul. Dar nu mi-as cumpara unul niciodata. Imi plac mai mult masinile sport si de banii de S class as avea multe variante. Altii vor SUV-uri sau alte categorii de masini.
    In clasa ei probabil ca e suprema dar nu si deosebita. Nu uita ca exista Rolls Royce (Bentley nu prea imi place dar si el cred ca e superior S-ului).
    -2
  • Monsieur
    la 10.06.2013, 15:09
    Sa fiu al naibii... S-a lansat noul S-Klasse si pe automarket. Poate incercati si voi sa puneti ceva nou, deoarece filmuletul este pe net de ceva vreme.
    +7
  • mda
    la 10.06.2013, 18:44
    @Adrian
    Nu cred ca ai inteles ideea. Sigur, exista o masina pentru fiecare ocazie, insa cine are bani sa-i intoarca cu lopata, gandeste altfel. Va avea un S , va avea un offroader pentru distractii si va avea si un supercar.
    Rolls Royce, Bentley sunt alt segment insa. Un segment exclusivist in care se pune accentul pe detaliu, unicitate si conservatorism.
    S Class e insa altceva. E in primul rand segment premium, nu exclusivist. Dupa cum ai spus e vorba de gasi acum tehnologii ultima ora care vor fi pe masinile de maine.
    +11
  • la 11.06.2013, 00:56
    mie mi-a placut faza in care nu l-a lasat pe ala sa schimbe banda ca avea pe altu'n coasta ... da' a schimbat-o ulterior .... pe trecerea de pietoni !!!
    ce mai ... de ai mercedes ... iti permiti si de-astea ...
    altfel ... mi se pare mult mai reusit in special ca linii exterioare decit actuala generatie ...

    drumuri bune s-aveti !
    -7
  • morrrons
    la 11.06.2013, 01:12
    cati retarzi au dat dislike la faza cu neone de masina tunata in interior si tehnologie ce exista deja... :)) parca trebuia sa vina cu lucruri noi S-ul. morrrons
    -7
  • Lache
    la 11.06.2013, 10:19
    Morons and retards. Daca vrei sa impresionezi,sa stii ca ai reusit. Spastic!
    +2
  • raz
    la 11.06.2013, 13:20
    Eu n-am vazut nimic nou. Nu stiu ce-i cu Magic body control. Cred ca e alta denumire la Self leveling suspension.
    -1
  • inexorabil
    la 11.06.2013, 21:18
    Poti sa-l corcesti cu Renault, sa-l altoiesti cu Ford, sa-l contorsionezi si sa-l distorsionezi cu cine vrei si cum vrei, caci axioma numarul 1 a istoriei auto ramane inoperabila: MERCEDES-BENZ nu poate pieri niciodata......Poate ca nemuritorii Daimler, Benz, Maybach si Jellinek privesc putin incruntati, de pe norisorii lor de puf, infiltrarea unor "gene" straine in miezul ontologic al stelei cu trei colturi, chiar cu concursul celor indreptatiti sa nu permita blasfemii, dar zeii Merc-ului tot zambesc cu acea siguranta pe chip care sfideaza racnetul mefistofelic al "noilor vremuri"......Mercedes-Benz nu este o marca, nu este o masina, nu este nici macar un fier. Pur si simplu Mercedes-Benz inseamna acea placere inefabila de a gasi oricand si de oricate ori motive ca sa te intorci in trecutul incremenit in timp si sa admiri epopeile care au marcat vietile unor temerari precum Rudolf Caracciola.
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru