Voteaza:
4 voturi | 3 comentarii

Mercedes S-Klasse - un prim teaser ne prezintă interiorul

Mercedes ne pregăteşte de lansarea noii generaţii S-Klasse cu un teaser video ce urmăreşte de aproape detaliile estetice de mare fineţe ale interiorului limuzinei.

Comentarii (3)

  • Samba
    la 13.05.2013, 18:26
    Mare mi-e rabdarea. Chiar am o multipla placere sa aflu ca se va lansa nava S class .In prima faza vreau mai mult sa aflu starea transmisiilor 7 G-Tronic care au preintampinat uzura inca de la primii 45 mii km rulati la modelele anterioare, cat si la E class.Mai mult de atat vreau sa vad prestatia depusa pt motoarelor v6 si v8, care cu siguranta va fi indezirabila. Dar le urez Succes din partea mea mai mult pentru calitatea asamblarii la interior care este in nota Mercedes .
    -16
  • Ionut
    la 13.05.2013, 21:02
    Ai vazut tu cu ochi tai o cutie de Mercedes uzata sau vorbesti doar ca sa te afli in tema?Sau mai bine zis ai condus E-Class si S-Class cu motoe V6 si V8?
    +7
  • pt samba
    la 13.05.2013, 23:35
    Eu sunt la al doiea model de S in ultimii 4 ani, am renuntat la modelul vechi pentru a-mi lua cel cu facelift. Sincer imi pare rau ca intra si dau comment-uri tot felul de persoane neavizate. Ambele cutii de viteze au functionat si functioneaza impecabil, am facut 100.000 in 2 ani cu prima masina iar acum sunt deja la 80.000 cu cea de-a doua masina, fara a intampina nici cea mai mica problema tehinca. Oare pana unde poate merge frustrarea din oameni? Doar pt ca simpatizati concurenta aruncati vorbe fara fundament? S reprezinta pentru Mercedes tot ce au ei mai bun, si vorbim de Mercedes, nu de firme care au inavata de la ei cum sa faci o limuzina fara cusur. Toate marile concurente asteapta acum lansarea noului S pentru a-si putea actualiza propriile masini sa faca fata vanzarilor in fata S-ului, deci vorbim despre un model etalon, si unii vin cu imbecilitati visate noaptea, provenite de cele mai multe ori din frustrari. Imi pare rau pt voi...
    +14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru