Voteaza:
16 voturi | 6 comentarii

Nissan Juke Nismo se prezintă

Noul Juke Nismo devine din această primăvară cea mai puternică variantă Juke de pe piaţă. Iar Nismo va deveni RS-ul celor de la Nissan, pentru că japonezii pregătesc versiuni de performanţă ale aproape tuturor modelelor din gamă.

Comentarii (6)

  • la 22.01.2013, 15:24
    Nissan are un ascendent incredibil in ultima vreme, fata de cat de rau ajunsese cu cativa ani in urma. Are parte de multa expunere in toate mediile, putere creatoare si imagine de marca pozitiva. Desi eu nu ma numar printre potentialii clienti de Nissan, masinile lor nefiind chiar pe gustul meu, e clar ca au dat lovitura cu masini precum Juke, Qashqai, Altima sau respectabilul GT-R, care deja a capatat aura aceea de automobil legendar, precum Toyota Supra sau Honda NSX la vremea lor.
    0
  • nismo
    la 22.01.2013, 19:47
    @mntsn
    Nissan GT-R (skyline) era o legenda inca de pe vremea Toyota Supra si Honda NSX. Deci faza cu "deja" o legenda, ca si cum ar fi de data recenta, nu-si prea are locul aici.

    Mai documenteaza-te.
    +15
  • la 22.01.2013, 20:24
    @nismo:
    :) Merci de recomandare. M-am documentat. Wiki zice:
    Production of the Skyline GT-R ended in August 2002. The car was replaced by the Nissan GT-R, an independent vehicle not sold as a Skyline.

    Sunt 2 modele diferite, deci.
    1. Skyline, care de acord ca a fost o legenda la vremea lui, inclusiv in varianta Skyline GT-R si
    2. actualul GT-R in cazul caruia ar fi existat posibilitatea sa calce pe urmele lui Skyline si sa devina o legenda, sau dimpotriva, sa fie o masina banala sau un rateu.

    Acum m-ai inteles de ce am spus "deja"? Pt ca ultimii 4 ani de cand se fabrica masina asta sunt doar cativa 1-2-3-4, adica chiar e o data relativ recenta.
    -18
  • Cineva
    la 22.01.2013, 21:47
    @mntsn
    Cultura auto NU se face pe WIKIPEDIA. Nu sunt deloc 2 modele diferite. E acelasi model la diferite generatii: R30, R31, R32, R33, R34 si R35(actualul GT-R)
    +18
  • Skyline
    la 23.01.2013, 00:44
    Intr-adevar. Denumirea comerciala are o mai mica relevanta. Insa "mntsn" nu pricepe ca sunt mult mai multe generatii ale aceluiasi model. Nu stie de unde a pornit legenda acestui Nissan.
    Ar trebui sa stie ca in deceniile trecute, pe vremea cand Ferrari si Porsche nu prea aveau trecere la arabii bogati , unde erau 50 de grade la umbra, iar nisipul abraziv distrugea un motor in cateva mii de km, Nissan-ul asta facea furori prin performante si fiabilitate.
    +18
  • mihai
    la 25.08.2013, 02:25
    urateeeeee ca naiba !! bravo nissan !! :)
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru