Comentarii (8)

  • la 16.10.2011, 14:41
    mmm...ok
    +5
  • la 16.10.2011, 15:41
    Iar o sa fie cel mai tare dn segment:) interioru imi place da exterioru e cam ciudatzel si cu editziile astea si personalizarile interior & exterior imi aduce aminte d bmw-urile vechi
    0
  • Serd
    la 16.10.2011, 17:25
    Am ramas uimit de unicitatea design-ului partii frontale,multi se asteptau la altceva,dar, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp,BMW iese din tipare.
    Dupa parerea mea,acest curaj e benefic planului de vanzari conceput de ei in viitorul apropiat!
    Per total mi se pare o masina super reusita,mult,dar foarte mult peste ceea ce ofera concurenta in momentul acesta!
    Bravo curajului si inovatiei!
    +3
  • la 16.10.2011, 19:31
    Da, fata de pozele pe care le-am vazut ieri si mie mi se pare ca arata mai bine.
    +7
  • BMW
    la 16.10.2011, 20:41
    Ok sa o luam pe rând .
    MAsina arată bine un design deosebit creată special pentru a fi discutate pe la toate revistele pro si contra pentru ai face marketing adică reclama, Seria 7 când aparuse toți o discutau care grila frontala prea dreapta ca nu prea arată bine dar uite discutand mult de seria 7 s-a dat pe gustul clienților . Vorba aia pofta vine mâncând.
    BMW e BMW nu e Audi "fotomodel" BMW e ceva deosebit ce este mereu discutat pentru faptul ca impresionează si când impresionezi intri in gura lumii si îți faci reclama si popularitate.
    BMW se vinde si se va vinde cel mai bine, ca marca premium pentru ca are cele mai bune motoare si mașini din lume , de la xDrive si Valvetronic pana la cele mai multe premii de motoare BMW face clienții mulțumiti prin calitatea masinelor mă refer la calitatea "Tehnica" si nu numai pielea si Bang & Olufsen ce au adversarii .
    +1
  • la 17.10.2011, 11:53
    Afirmatia conform careia "BMW are cele mai bune masini din lume" este discutabila. Produc automobile de calitate insa asta nu ii fereste de prezente spre mijlocul clasamentului in astfel de topuri. Deci sa ramanem obiectivi.

    Revenind la noul seria 3, design-ul este destul de echilibrat insa nu vine neaparat cu ceva nou. Ca si in cazul modelelor recente de la Audi sau VW, noul 3 pare a fi mai mult un facelift pronuntat decat un model complet nou. In contextul pietei insa, alegerea lor probabil este suficienta pentru a-si asigura vanzarile in aceasta clasa. Nu sunt un client al marcii BMW pentru ca sunt fan al marcii Alfa Romeo, insa pot aprecia obiectiv alte produse. Cu siguranta, noul 3 arata suficient de bine ca si design exterior. In schimb nu ma impac cu interioarele BMW. Referinta mea in clasa, in materie de design, ramane in continuare Alfa 159 (chiar daca a iesit din fabricatie). Din noua generatie BMW, cel mai nereusit consider ca este noul seria 1. Seria 5 si 7 exprima un design matur insa conservator. Nu consider modelele BMW ca fiind frumoase insa au un caracter aparte. Apreciez totisi marca BMW pentru consecventa de care da dovada in dezvoltarea tehnologiilor aplicate pe modelele sale.
    +5
  • Geos
    la 17.10.2011, 16:14
    Vad ca unii vorbesc de inovatie, de iesit din tipare si unicitatea designlui.

    Pai ce e iesit din tipare la masina asta? Ca au facut un facelift la partea frontala si au unit grila cu farurile, in rest fiind identica cu vechea generatie? Ca in sfarsit au facut si ei un interior premium?

    Care e inovatia? Alea 40kg in minus? Adaptive drive, pe care Mercedes si Audi il au de cativa ani pe C si A4? Sistemele Bang & Oulfsen care sunt pe A4 de atatia ani?

    Unicitatea designului? Pai e un Seria 5 mai mic cu farurile unite de grila.

    Masina e cu siguranta foarte buna cum sunt de altfel C, S60 sau A4, dar sa fim seriosi este un doar un upgrade serios si nici pe departe ceva inovator.
    -4
  • hau
    la 17.10.2011, 17:22
    Serie 1 si Serie 3 = low cost
    Serie 5, 6, 7 = LUX
    X = cu treaba lor

    Am impresia ca nu mai vor sa semene toate modele intre ele la design ..
    -4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru