Voteaza:
4 voturi | 4 comentarii

Noul Mercedes E-Klasse, primul teaser video

Mercedes-Benz ne prezintă forma jocului de lumini din blocurile optice frontale ale noului E-Klasse. Până la publicarea primelor fotografii oficiale, acestea sunt cele mai bune imagini ale noului model german de clasă mare.

Comentarii (4)

  • CGI
    la 19.11.2012, 20:00
    Wow, interesting.
    +16
  • BaditzaEx
    la 19.11.2012, 20:25
    ne-am obisnuit ca Mercedes-Benz , ca un veritabil contructor Premium sa nu scoata zeci de facelifturi si noi versiuni, dar cand scot ceva now, e chiar efectul WOW , in privinta designului ( si chiar mai mult de atat ) , Mercedes, putem spune ca fost si este peste BMW sau Audi, de pe poarta fabricii din Stuttgart au iesit cele mai superbe masini din Germania ( nu exista alt constructor ( nici macar Porsche care produce intr-un numar mai restrans , masini ) care sa fi scos masini mai frumoase & interesante ) si as mai adauga ca , cu toate ca au ziua masinile germane pot parea usor banale fata de un Maserati, DS5, Jaguar...si chiar si in segmentul lui VW , noaptea acele leduri si inteligenta de a le pune a.i. fiecare marca sa-si gaseasca un stil ( vezi masinile asiatico-japo o ledurile din faruri sau stopuri puse intr-o linie simpla ) aduc un surplus de farmec noaptea cand le observi
    +17
  • Paul
    la 20.11.2012, 11:15
    Au ajuns si producatorii de masini sa faca teaser trailer la fel ca si cei de film. De parca toata lumea arde de nerabdare sa vada noul model de masina si sta cu portofelele pregatite sa sara sa o ia.

    @BaditaEx
    Ceea ce spui ar fi adevarat daca nu ar exista cifrele de vanzari in segmentul premium ca sa te contrazica.
    De exemplu, in clasa in care concureaza E, acesta a fost permanent la vanzari in ultimii ani de serie 5 si A6. Tocmai din cauza designului. Pentru ca din punct de vedere al performantelor nu e asa mare diferenta intre cei 3 constructori premium germani.
    Dar se simte un reviriment incepand cu noul A-klasse.
    +9
  • Tibi
    la 20.11.2012, 13:45
    @Paul - bine zis. desi cred ca revigorarea a inceput cu noul B, apoi ML, apoi A.
    +8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru