Voteaza:
5 voturi | 3 comentarii

Noul Range Rover Sport este vedeta unui clip filmat în cel mai mare deşert nisipos din lume

Noua generaţie a lui Range Rover Sport a traversat deşertul Rub' al Khali, cel mai mare din lume la categoria sa, cu o suprafaţă de 650.000 kilometri pătraţi. Iată ce material au filmat englezii!

Comentarii (3)

  • BaditzaEx
    la 12.12.2013, 19:45
    Range Rover - the King !
    0
  • HECTOR
    la 12.12.2013, 20:59
    nu stiu ce teste au mai facut pe acolo dar din ce-am vazut....e marketing,sa nu ma-ntelegeti gresit masina.... sunt ferm convins ca-i la superlativ...in fine daca vrei sa testezi capacitatile unei masini 4x4 ,parerea mea rampele cu gheata sunt indicate.azi am urcat la munte cu un mitsubishi ,a oprit in rampa pe o gheata de nu te puteai tine pe picioare ,cand a plecat de pe loc am ramas masca ,nici macar n-a patinat ,deloc.unde lucrez eu ,la munte ai ocazia la multe aventuri,mai ales iarna ,mersul pe gheata cu spatele in rampe e ....cea mai groaznica experienta....normal cand in partea stanaga sau dreapta ai un hau destul de adanc...acest mitsu de azi dimineata a rulat fara nici cea mai mica problema ,cu spatele cand ne-am intalnit cu unul ce cobora cu o remorca....deci eu zic ,in urma experientelor pe care le-am avut ,ca gheata in rampe e cel mai usturator test.
    +2
  • la 14.12.2013, 03:50
    e marketing !

    au reusit niste imagini super ...

    despre rover ... pt mine, sa am bani atit de multi incit sa nu ma intereseze pe ce-i stric, unul dintr-asta mi-ar trebui in garaj !!!
    nu spun ca nu as pune si altele pe-acolo ... !!!
    dar range rover sport e un amalgam de cam tot ce doresti de la o masina: comfort, lux, utilitate, libertate, sportivitate ... numai ca nu e pt amariti ca mine ... asa ca ... ma multumesc cu ce am ...
    mi-ar place sa vad un soi de test de gen dar in zonele arctice ...

    drumuri bune s-aveti !
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru