Voteaza:
5 voturi | 5 comentarii

Porsche Macan - plusuri şi minusuri subliniate de clienţi

Publicaţia britanică WhatCar a invitat mai mulţi şoferi britanici, clienţi de Porsche, Mercedes, BMW şi chiar Fiat, să îşi exprime părerea despre noul Macan, fratele mai mic al lui Cayenne.

Comentarii (5)

  • la 13.02.2014, 18:33
    Nu prea ai ce minusuri sa ii gasesti....
    +++ din partea mea :))
    +15
  • la 13.02.2014, 23:26
    Asemanator cu ce am zis ''In industria automobilistica, fiecare masina are plusurile si minusurile ei'' . Ca urmare nu ma pot abtine sa nu argumentez negativ cu mici observatii rentabilitatea acestui mic Macan. Bine, modelul se incadreaza intr-o nota de design exemplar traditiei Porsche, cu toate astea in ciuda faptului ca in acest segment oferta celor de la Land Rover este realmente abundenta, SUV-ul celor de la Porsche nu prea iese in evidenta printr-o caroserie de SUV realizata foarte bine si nici prin faptul ca este echipat cu una dintre cele mai bune versiuni de motorizara diesel din Europa. Oricum succes-ul se va vedea la marja de profit.

    Sa auzim numai de bine!
    -11
  • la 14.02.2014, 01:34
    @Inexo-cuantic A ?? Citez ,, in acest segment oferta celor de la Land Rover este realmente abundenta'' am incheiat citatul ! Care e aia ca eu nu o vad ...L.R nu are un concurent pt. Macan. Daca te referi la Evoque, afla ca nu intra in clasa cu Macan, X3, GLK si Q5. Concureaza direct cu X1, GLA si Q3. Iar Range Rover Sport concureaza cu Cayenne. Asa ca Macan nu are concurent din partea lui Range Rover.
    +11
  • la 14.02.2014, 01:44
    Ei aici nu prea ai inteles, ori nu am fost eu mai explicit. Am facut referire la cele de talie similara cu cele compacte. Chiar si asa, Evoque dupa parerea mea arata clar mai bine la interior. Nu pot sa zic ca Macan nu are un profil exterior original marcii, ci pot spune ca nici unul din cele doua nu tradeaza filosofia traditionala din care purced. Insa partea frontala a lui Evoque ofera o latura emotionala si sportiva fata de Macan pt acea categorie de masini, iar nteriorul dezvaluie parca cel mai sportiv habitaclu de SAV din cate exista, avand scaune sport tip scoica tipice mai degraba unui coupe.

    Sa auzim numai de bine!
    -9
  • Claudiu
    la 14.02.2014, 08:12
    Evit a intra in polemica inutila,dar tu inexo-cuantic esti realmente OBOSITOR! Fudulia si prostia la tine merg mana in mana! Sa nu mai citesc de si despre tine,mi-as dori.Atunci toti userii de aici am auzi doar de bine!
    +11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru