Comentarii (12)

  • MVA82
    la 22.04.2013, 11:12
    "Panarama" de masina pentru cocalari. Porsche ar trebui sa se pastreze pe felia lor. Panamera e exemplul de prost gust in care intinzi icre negre pe toata masa, nu numai pe felia ta, doar pentru a arata ca ai asa ceva.
    De abia astept sa apara noul Mercedes-Benz S Class. Acolo sa vedeti clasa, stil...
    +26
  • kaka
    la 22.04.2013, 15:41
    absolut superb exteriorul!
    -6
  • oac oac
    la 22.04.2013, 18:34
    Nu asa ar trebui sa arate o limuzina high-end de segment F. Cand ma uit la Panamera, ma gandesc intotdeauna la un broscoi bine hranit pe o frunza. Hop, hop, gata sa sara in apa si sa creeze un tsunami :))
    +17
  • pt frustrati
    la 22.04.2013, 21:47
    cei care nu isi permit o asemnea masina, evident ca e acru gustul si e acra si ideea ca nu pot ajunge in situatia de a sta la volanul unei asemenea masini. totusi vorbim de un porsche, si vorbim de un copue in 4 usi. cei care nu stiu sa mai citeasca inainte sa lase comment-uri stupide. asta e forma cu care porsche se identifica de la inceputurile sale, iar cei care au ideea de stil si sportivitate inteleg foarte bine forma panamerei. tocmai de asta panamera nu e facuta pt marea masa, ci pentru cunoscatorii care isi permit. iar pt manelistii care isi permit evident ca s-a inventat S-classe si seria 7, care sunt pe toate drumurile mai ceva ca Loganul...
    -15
  • MVA
    la 23.04.2013, 09:36
    Logica ta se loveste de zid. Cum adica strugurii sunt acrii la Panamera, dar nu sunt acrii la un S Class ?! Nu prietene, e vorba de gusturi. Majoritatea dicteaza. S Class e regele segmentului sau. Afirmatia e confirmata si de diferite studii si presa de specialitate.
    Conceptul de "coupe cu 4 usi" e puternic controversat, dar aici nu-i vorba de asa ceva, ci de traditia Porsche ce le impune o anumita linie.
    Porsche e alaturi de Ferrari cea mai populara marca supersportiva, deci departe ideea ca ar fi doar o marca pentru "cunoscatori" . Nu e ca si cum discutam de un Ariel Atom, Koenigsegg sau Pagani. Astea da "jucarii" pentru cunoscatori !
    Porsche ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa se pastreze la super-sportive get-beget. Cayman, 911 sunt niste masini exceptionale.
    +15
  • mda
    la 23.04.2013, 11:04
    Orice pipita intretinuta viseaza sa aiba un Porsche. Daca si Porsche e masina pentru cunoscatori...
    +12
  • men
    la 23.04.2013, 13:13
    toti cocalarii ce si-au luat credite de 5k ieuro sa isi cumpere o coaja second discuta despre masini in care nici macar nu vor urca vreodata ...si ma bucur! pt ca masina asta nu a fost gandita/conceputa pt ei din start! bah baiati nu sunteti in targetul astora de la PORSCHE iar ei plang cu lacrimi de dino!
    -9
  • @men
    la 23.04.2013, 13:24
    Eu n-as fi atat de sigur! Mai degraba nu stiu ce inseamna MB sau Porsche, copii ca tine care nu scriu cu majuscula la inceput si utilizeaza prescurtari si limbaj suburban.
    +10
  • @@men
    la 23.04.2013, 13:35
    prescurtarea 5k cred ca am invatat-o prin liceu la orele de informatica: dc nu o pricepi ... si pana la urma cine esti tu sa ma judeci dc scriu sau nu cu majuscula la inceputul unei propozitii? Pruteanu?
    -6
  • Adrian
    la 23.04.2013, 16:49
    @MVA82
    Sunt masini total diferite si din clase diferite. S-ul este o limuzina orientata spre lux, eleganta si confort, Panamera feste un coupe cu patru usi si arata mai sport. Masina este foarte aerodinamica si fluida. Treaba cu cocalarii e aiurea. Am vazut mai multi asemenea ,,oameni'' in S, 7 , A8 etc. Daca o marca sau un model este preferat de anumiti oameni asta nu inseamna ca masina este pt ei. Fiecare isi cumpara ce ii place si ce isi permite.
    @MVA. S-ul nu este cea mai buna limuzina si nici Panamera cel mai bun coupe cu 4 usi.
    Din cate stiu RR Phantom detine titlul de regele segmentului sau asa cum spui tu in materie de limuzine .
    Si Aston Martin Rapide in lumea coupe-urilor cu 4 usi.
    -6
  • @Adrian
    la 23.04.2013, 17:13
    Nu sunt deloc clase diferite. Panamera si S Class sunt in acelasi segment. Mai invata copilu'. Ca au o filosofie diferita, asta-i altceva. Era culmea sa aiba aceeasi personalitate. Pe teritoriul asta insa, S Class bifeaza cel mai bine ce trebuie sa reprezinte o asemenea masina.
    +9
  • Adrian
    la 23.04.2013, 21:59
    @@Adrian
    S class si Panamera din aceeasi clasa ? De cand ? Toate testele cu ea se fac in comparativ cu CLS, A7, seria 6 grand coupe si Maserati Quattroporte. Sunt zeci de exemple pe anumite site'uri auto care testeaza masini. Mai cauta pe net si ai sa te convingi ca o comparatie cu S class este cam fortata.
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru