Voteaza:
2 voturi | 4 comentarii

Porsche se apropie de 1.6 milioane de kilometri de test cu 918 Spyder

Porsche se pregăteşte să sărbătorească un milion de mile (1.6 milioane de kilometri) parcurse în regim de testare cu 918 Spyder. Constructorul german va lansa în toamnă modelul de serie.

Comentarii (4)

  • ala
    la 19.06.2013, 17:59
    Cate piese au schimbat la ea in atatia KM. Nu este masina japoneza sa fie indestructibila doar!
    -10
  • H&M
    la 19.06.2013, 19:19
    am observat ca uzura si deteriorarea unei masini nu se datoreaza doar numarului de km ci multor factori enumer dor cativa din intreg noianul:timpul(ca duratade viata), soferul ,drumurile,consumabile(calitate+schimbate la timp)etc.deci,nu cred ca un simplu motor de ....logan(nu diesel) intretinut si rulat in parametrii...normali,nu ar duce pana la un milion de km...DECI:publicitate eshuata...pt. cunoscatori cel putin...bine,asta nu inseamna ca porsche face motoare de calitate indoielnica...nu asta am vrut sa spun ci....manevra publicitara....
    +5
  • ISUS
    la 20.06.2013, 00:22
    Se poate sa ai dreptate, dar mai este si reversul medaliei, oricine se la o masina mica de uz normal sa fie fiabila in timp, astea insa, teoretic, sunt gata de "circuit" in orice moment. Au cu totul alt regim, motorul asta urca pana la 9000 de ture si are in jur de 590 de cai ( in teorie cel putin ). Acum ca multe din ele abia o sa imbatraneasca prin colectii, asta e alta poveste.
    +6
  • Razvan
    la 20.06.2013, 11:20
    "ala", Porsche e mult mai fiabil decat orice cazan japonez. Asta cu fiabilitatea japoneza era valabila in anii 90. Acum o Toyota e la fel de fiabila ca un Renault. Nu mai exista masini fiabile.
    +6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru