Voteaza:
1 vot | 2 comentarii

Povestea lui BMW Vision EfficientDynamics

Juergen Greil, unul dintre inginerii responsabili pentru creaţia lui BMW Vision Efficient Dynamics Concept ne vorbeşte despre pasiunea lui pentru BMW în noul episod al seriei Unscripted.

Comentarii (2)

  • I.O.N
    la 25.11.2010, 16:13
    Adevarat progres tehnologic
    Ce inseamna sa investesti in tehnologie.Stiu ca multi cretini or sa vina sa zica asiatici=electric ca asa au fost indoctrinati.Dar daca traiesti intr-un jeg de apartament si ti-ai cumparat o masina japoneza ca na nu esti din turma deja esti mult mai curat, mult mai "alb".

    Bafta
    -
  • Ovidiu
    la 26.11.2010, 19:55
    tara asta...
    Oare cand vom termina cu ineptiile si kkturile pe care ni le tot aruncam unii altora incercand sa parem "mai experti", "mai cunoscatori", "mai smecheri", etc. Hai fratilor sa ne apucam in... de treaba si sa evoluam un pic... in comentariile noastre, in atitudine si mai ales comportament social! Pentru ca suntem foarte desincronizati fata de alte tari, din motivele astea...vorbim ca tiganii, facem ca ei si ne miram ca ne priveste lumea dubios pe strada p-afara...

    PS: daca acceptam ca suntem diferiti si avem optiuni diverse, nu vom mai crede despre altii ca sunt cretini, traiesc in apartamente jegoase, cumpara chinezarii sau japoneze si vor sa "nu faca parte din turma ca sa fie mai albi"...singura turma e cea condusa de prostie si ignoranta!
    (PT I.O.N)
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru