Voteaza:
3 voturi | 8 comentarii

Povestea lui Lexus LS, de la prima generaţie până la noul model

Lexus a comprimat 23 de ani de istorie în mai puţin de două minute pentru a prezenta povestea lui LS, modelul alături de care au debutat pe piaţă şi care tocmai a primit o nouă generaţie.

Comentarii (8)

  • Mafia
    la 01.08.2012, 11:11
    E superba rau masina.Bravo Toyota,dati-le peste nas la nemtoi.
    +5
  • zavragiu
    la 01.08.2012, 11:28
    .Tot ce-i trebuie...Lexus...Sport...comfort..tractiune integrala...eleganta...agresiune...nu am cuvinte...Mercesurile se plimba pe linga acest sedan minunat.
    +4
  • Pinguinul_nuclear
    la 01.08.2012, 11:40
    ''Noul Lexus LS este o masina sport,confortabila,eleganta,agresiva''
    Ca bine zici.Le are pe toate,are toate atuurile bune.Fiabilitate,sportivitate,eleganta,lux,tehnologie avansata,eco este,in afara de faptul ca are tot ce trebuie ba chiar mai mult ,este peste rivalii ei din acelasi segment .Iar cine zice ca este copiat se inseala.Si oricum bine le-a facut,ce nemtii nu au furat de la ei ideea cu hybrizii,barem japonezii au reconditionat ideea,si au facut sa arate mult mai bine.Japonezii ii bate pe nemti cu propria lor arma =)).Bravo lor !
    +6
  • ,.
    la 01.08.2012, 12:54
    Oricat ar vrea ei sa fie de sportiva, fundul ala mare si gras ( al masinii :) ) le incurca planurile.
    -3
  • la 01.08.2012, 13:53
    Alaturi de fiecare generatie trebuiau sa puna alaturi si modelele de Mercedes dupa care evident ca nu s-au inspirat dupa parerea multora, asta dupa ce oficial au recunoscut de multe ori ca tinta a fost marca germana, dar nu doar ca si concurent ci si ca asemanari stilistice. Asadar este impresionant acest filmulet cu istoria LS-ului, dar unul cu istoria S-ului cum ar fi? Evident neinteresant, pai anii " 60 reprezinta ceva de neimaginat pt japonezi in a avea o masina in clasa asta.
    0
  • halatuuuu
    la 01.08.2012, 13:56
    daca este o noua generatie a cata este? daca ma iau dupa voi ca este o noua generatie este a cincea, daca ma iau dupa lexus care spune ca este un facelift major al celei de a patra generatii este inca a patra generatie...halatu...senzationalu...unde este senzationaluuuu!!!!
    +1
  • ?
    la 01.08.2012, 14:12
    tot ce a facut lexus a fost sa urmeze pe nemtzalai la modele de masini, in ultimii ani au inceput sa aiba propria lor personalitate...

    toata lumea stie ca mercedes s-class este referinta in aceasta clasa
    0
  • Andrei
    la 01.08.2012, 21:19
    La inceput inginerilor de la Lexus li sa oferit un MBZ S-klass si li sa cerut sa faca si ei una din acea categorie si au reusit si chiar depasit.
    Marea diferenta este pretul care este cu mult mai mic.
    Personal am in posesie 3 MBZ S-klass si vreo 3 ani am fost posesorul unui LS si pot spune ca este o masina fantastic de reusita.
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru