Voteaza:
12 voturi | 18 comentarii

Primul clip de prezentare al noului Opel Astra OPC

Opel a publicat primul clip de prezentare al noului Astra OPC, cel mai nou membru al diviziei sale de performanţă. Hot-hatch-ul este prezentat în detaliu, într-un ritm antrenant.

Comentarii (18)

  • TIKA
    la 13.03.2012, 15:05
    De departe cel mai frumos HOT HATCH
    -14
  • dCi
    la 13.03.2012, 15:37
    HAHA ce cazan. Si cu Megane diesel il faci pe asta. Am inpresea ca soferu la masina asta o sa cam tremure de frica cand vine vreun Renault Sport prin zona. Lideru e lider si e jupan intre jupani.
    -11
  • @dCi
    la 13.03.2012, 15:53
    probabil preferi verdele constipat de pe focus rs... fanii renault sunt alfabetizati cat de cat
    +11
  • Andu
    la 13.03.2012, 16:42
    @@dci

    Sa vedeti ce ''verde constipat '' o sa va dea noua generatie Focus RS!!!!
    Va fii din nou lider in segment,fara nicio indoiala.
    -23
  • la 13.03.2012, 17:46
    frumos, nimic de spus... dar ma indoiesc ca are atata manevrabilitate pe cat e prezentat in clip... :) Ramane sa-l vedem ce poate prin review-uri
    +2
  • Opel
    la 13.03.2012, 23:12
    si daca o sa fie mai lent pe circuit cu 5 secunde , pentru mine e cel mai frumos hot hatch creat vreodata. sunt constient ca nu beneficiaza de tehnologie dsg cu dublu ambreiaj insa mie imi place foarte mult schimbatorul clasic si un 0-100 in 5.8-6 secunde mi se pare arhisuficient pentru o asemenea bijuterie si pentru ce imi doresc eu de la o masina. Opel m-a cucerit definitiv !
    -1
  • @RENO CAZAN dci
    la 13.03.2012, 23:27
    auzi greieras ... vezi-ti de plasticele tale de logan ,ca dupa logan sunt alea dupa reno cazan . reno asta adica cea mai proasta marca europeana nu face cu rs-ul din 2011 nici astra h opc daramite noul j opc. lasa frustrarile si urca-te intr-o masina adevarata daca aia ocazia cum e opc-ul golf r , leon cupra, mazda mps si nu mai fi invidios . schimba marca aia de toata jena si gata DUREREA DISPARE :)
    -9
  • adevarul.com
    la 14.03.2012, 09:18
    Cat de redus poti fi sa crezi ca ala e fan Renault?! De fapt chiar el se da de gol mai jos cu focus rs... in fine, chiar ti-o ceri... cand facea RenaultSport masini de performanta, opel se juca cu aia in praf... sezi bland, ca ai multe de invatat
    +9
  • minciuna.com
    la 14.03.2012, 10:08
    omu zice clar ca e greieras cu acte in regula , insa nu asta ma intereseaza ci atitudinea lui de frustrat comic care arunca cu noroi orice marca mai buna decat troaca luata de tasu la care mai da si el din cand in cand cate o tura de cartier. cand opel avea calibra 4 x 4 c 20 let reno nici nu visa la asa ceva. oricum megane 3 e copiat dupa gtc ca si design asa ca nu ma emotionezi cu texte dastea ieftine.
    -6
  • adevarul.com
    la 14.03.2012, 11:16
    Claibra n-a participat la nicio competitie sportiva. In anii 90, Calibra era doar o masina de privit frumos in vitrina si nimic mai mult. De fapt Opel in general nu-si poate ridica la nivelul pedigree-ului sportiv detinut de Renault.

    Poti sa te treci tu sub cate nick-uri vrei, realitatea asta nu poate fi contestata.
    +6
  • nick-ul nr 15 :)
    la 14.03.2012, 13:34
    1. nu inteleg ce te agiti atata cu motorsportul ? conduci vreun monopost de formula 1 ? nu ? atunci nu conteaza mai deloc .
    2.Opel Calibra a reușit să dobândească un titlu extrem de important pentru o mașină sport: campioană în concursul german de superturisme, numit Deutsche Tourenwagen Meisterschaft (DTM). Pilotul Manuel Reuter s-a clasat pe primul loc în DTM cu nouă victorii, aducând totodată și titlul la constructorii Opel. Mașina utilizată a fost o Calibra V6 modificată, cu un motor de 2,5 litri normal aspirat care dezvolta aproximativ 500 CP (368 kW) la 11 650 rotații pe minut, cu tracțiune 4x4 permanentă, cutie în șase trepte semi-automată, jante de 19 țoli, și care cântărea 1040 kg.
    3.cand o sa faca si reno o masina precum opel speedster atunci sa te aud.
    4.probabil esti unul din gusterii care au impresia ca daca renault are un monopost de formula 1 asta inseamna ca megane rs are piese dupa masina aia =))) am auzit multi fani reno cu chestii dastea supte din deget.
    5.subiectul este despre opel astra opc - nu inteleg de ce simtiti nevoia sa poluati articolul cu marca voastra care e si peste ferarri ,dupa modelul vw passat tdi ? cel mai probabil din frustrare si prostie
    -5
  • adevarul.com
    la 14.03.2012, 14:38
    1.Cunostintele RenaultSport din Formula 1 sunt folosite la masinile de serie mai mult decat ai ti-ar placea tie sa crezi.
    2.Calibra e vax pe langa istoria competitionala si tehnologiile folosite de Renault atunci. Cu 10 ani inainte sa vina Calibra, francezii foloseau motoare de curse 1.4T 180 CP pentru Renault 5.
    3. cu siguranta n-ai auzit de Renault Spider
    4.da, ti-ai dat seama, esti zero barat pana acum.
    +5
  • nick-ul nr.16 :)
    la 14.03.2012, 15:48
    1. Chiar daca prin absurd ar fi asa , deci cum alte cuvinte reno pe langa restul are avantajul de a utiliza cunostintele vaste si deosebite de la f 1 pe masini de serie si tot isi ia bataie de la opc,mps ,focus rs si golf r ? wow cat progres :) cred ca tu ai vazut abtibildul acela cu f 1 pe vreun clio si ai ramas cu impresia ca reno produce avioane . nu , produce niste asa zise masini plastifiate peste masura cu ecranele de pager .
    2.Inca o data REPET ,subiectul este despre opel astra opc - nu inteleg de ce simtiti nevoia sa poluati articolul cu marca voastra care e si peste ferarri ,dupa modelul vw passat tdi ? cel mai probabil din frustrare si prostie
    3. cand nu mai ai argumente viabile incepi cu jigniri. tipic greierasilor cauciucati ...
    In concluzie reno e atat ca nici in propria tara nu reuseste sa ofere presedintelui o masina . Cum sa compari vel satis cu c 6 vreodata ? Asta e conditia reno ,o marca submediocra care pretinde ca e miezul din dodasca . De fapt mai mult pretindeti voi astia obsedati si frustrati decat compania in sine ca doar si ei au recunoscut cat de jalnic e design-ul mai acum cateva zile.
    -7
  • la 14.03.2012, 16:35
    Design-erii acestui model s-au achitat cu brio de sarcini!
    Sa vedem si inginerii in ce masura s-au implicat!
    -3
  • ...
    la 14.03.2012, 17:00
    Renault nu-si ia bataie de la nimeni pe segmentul masinilor de performanta. Renault e lider pe segment B si C. Chiar directorul OPC o recunoaste intr-un interviu recent facut de Automarket: "Megane RS este cel mai dur adversar".

    "Gama de motoare Renault Energy înseamnă:
    - O performantă mecanică bazată pe excelenta tehnologică a Renault in F1 : cu motoarele Energy, Renault aduce la dispozitia clientilor experienta dobândită în competitie. Cei 34 de ani de experientă în F1 si cele 9 titluri de Campion Mondial al constructorilor permit ca o serie de tehnologii inedite pentru acest nivel de gamă să devină accesibile.
    ...............................................
    F1 si motorizarile de serie, un singur scop: ameliorarea randamentului mecanic global

    Fie că lucrează la vehicule de serie sau la monoposturile de Formula 1, specialistii Renault în motoare urmează un triplu obiectiv comun : conceperea unor motoare performante, fiabile si economice. Prin urmare există numeroase punti între disciplina regină a sportului auto si vehiculele de serie :
    - Sunt organizate schimburi de resurse: datorită transferurilor de colaboratori de la Renault Sport F1 spre ingineria mecanică Renault, gama Energy beneficiază de experienta dobândită de Renault în F1.
    - Renault beneficiază de experienta Renault Sport F1 în următoarele domenii:
    •cunoasterea arhitecturii motoarelor compacte,
    •experienta în domeniul termicii motoarelor si a răcirii,
    •reducerea frecărilor,
    •utilizarea în comun a instrumentelor de calcul si măsură (90 % din programe sunt comune),
    •utilizarea în comun a metodologiei programelor cu planning-uri de dezvoltare mai scurte."
    +3
  • Alexander
    la 14.03.2012, 22:45
    ba voi astia cu renault : va rog eu frumos , postati ma tati pe stirile despre renault , eu am intrat sa citesc despre opel pentru ca ma intereseaza marca si vad doar mesaje despre renault . ce legatura are video-ul acesta cu renault ? da ,ok renault e cel mai bun are experienta cum ziceti voi ,dar va rog frumos nu mai fiti offtopic . nici pe stirile despre renault de asemenea nu va convine cred sa vina cate un ciumpalac ca opelul lui e mai ciumec sau gti-ul lui e mai calitativ . fiecare marca are admiratorii ei si de aceea toate au vanzari foarte mari si liniile sport merg destul de bine, pentru ca fani exista pretutindeni si asta e foarte bine , inseamna diversitate . am vazut azi un megane rs si arata foarte jmecher , nu stiu la interior dar exterior de nota 10 . si opc la fel. doua modele superbe ! bv lor
    -2
  • @exander
    la 14.03.2012, 23:19
    Cine a inceput?! Un anume "RENO CAZAN dci" as zice. Primiti ceea ce cereti.
    +3
  • M
    la 13.06.2012, 01:39
    de fapt a inceput un anume dci ...care simte nevoia sa blameze toate marcile doar pentru ca el are o asa zisa ...masina ;))) ... daca nu cumva isi pune lantul la monociclu chiar acum
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru