Voteaza:
12 voturi | 5 comentarii

Volvo S60 Polestar, primul clip oficial de prezentare

Suedezii de la Volvo au dus noul S60 Polestar de la căldura din Barcelona la zăpada din Jokkmokk, Suedia, la o temeratură de minus 32 grade Celsius. Pilotul Robert Dahlgren ne relatează călătoria.

Comentarii (5)

  • inexorabil
    la 03.05.2013, 01:04
    Exceptand unele excese "ne-muritoare", prevad ca Volvo va creste frumos sub tutela lui Geely, o companie care nu rupe gura targului cu veleitati constructive proprii, dar pare-se ca dovedeste ceva har managerial. De fapt, acesta trebuie sa fie singurul si cel mai reprezentativ rol al unui manager predestinat: n-are nevoie sa se priceapa, catusi de putin, la meseriile subordonatilor lui sau sa le sugereze cum sa si le presteze, ci doar sa stie cum sa-i puna in valoare, atat. Multidisciplinaritatea unui manager trebuie sa excluda mitul postmodernist al multicalificarii managerului! Mai mult, un manager adevarat nu cauta sa fie nici deasupra, nici sub papucul celor pe care ii conduce; el vrea doar sa se bucure laolalta cu ei de reusitele lor si sa sufere cand lucrurile nu evolueaza favorabil, insa, indiferent de ipostaza in care se afla, se remarca prin aceea ca nu renunta niciodata! Sper sa fie si cazul lui Geely. Fac abstractie de nationalitatea firmei. Volvo a fost salvata de niste oameni capabili, nu de chinezi.
    PS: Ziceam deunazi ca nu ma omor dupa modelele lui Volvo, dar, deseori, cand am mai zarit, ici-colo, cate un Volvo 240 turbo sau 740 turbo, adevarul a fost ca nu m-am simtit chiar indiferent......
    +3
  • antiqua
    la 03.05.2013, 05:44
    cand a aparut s60 pt.mine a fost si a ramas una dintre cele mai frumoase masini...de fiecare data am intors capul...la fel o fac si acum ,chiar daca modelul nou e...ok,totusi ca design nu se compara cu vechiul,parerea mea, in schimb la capitolul motorizari lucrurile stau tocmai invers.daca modelul vechi avea un ....2Ldiesel...azi il aveam in curte,evident SH...tocmai aici a pirdut volvo...dar sunt convins ca vor recupera.
    +6
  • Alex Radoi
    la 03.05.2013, 14:52
    Daca v-ati uitat cu atentie, se vede ca masina din clipul asta este un model mult mai apropiat de forma finala fata de cel prezentat initial. Prima era o masina mai slab dotata, primul lucru ca mi-a sarit in ochi era lipsa farurilor cu xenon. Era practic un prototip. In schimb, cea din ultimul clip e o versiune mult mai bine echipata.
    +1
  • @suedeju
    la 03.05.2013, 22:28
    Polestar are 350 de cai i n varianta de serie, deci mai taie din ele da-te dracu.
    -8
  • john
    la 30.06.2013, 13:53
    nu exista polestar de serie cu 350de cai , polestar are 508 cai
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru