Voteaza:
0 voturi | 3 comentarii

AC Schnitzer continuă campania "Stop Pirateria!"

Acum patru ani, tunerul AC Schnitzer lansa campania Stop Pirateria, prin care dorea să atragă atenţia asupra copiatorilor. Germanii continua marea bătălie împotriva pirateriei prezentându-ne un film interesant.

Comentarii (3)

  • Jake
    la 27.06.2010, 20:29
    Traducere: AC Schnitzer lupta impotriva produselor piratate pentru siguranta dumneavoastra.Acest film arata distrugerea copiilor de jante confiscate care in trafic sunt un risc la siguranta!
    -
  • ian
    la 27.06.2010, 22:48
    bine-amu.....in ro.le-ai vinde fain cu vreo 200e...la noi conteza imagine foarte mult asa ca...la bani mai putini ai jante faine...ca la siguranta ...cine se mai gandeste ?mai ales pushtanii astia cu figuri in cap ...sunt sigur ca si-ar incalta biemul cu nishte astfel de ,,frumuseti,,
    -
  • rica SM
    la 28.06.2010, 01:55
    OK
    ok, si de unde stiu eu cand cumpar ce cumpar? Credeti ca magazinele de piese auto si magazinele de tunning nu vand si falsuri? De unde stiu eu, om simplu care e janta adevarata si care nu, ca oricum nu le stiu deosebi, si oricum vanzatorul zice ca-i originala. Pai daca din mall am luat parfum Aqua di Gio fals la 390 ron (fraierit ca e original), sunt sigur ca in Romania jantele originale se gasesc in putine magazine. Si apropo, stiu aia de la OPC care e janta origiginala? Ma rog... ....
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru