Voteaza:
11 voturi | 5 comentarii

Doi luptători de sumo fac reclamă la sistemul Ford de protecţie a uşilor

Ford a brevetat un sistem inteligent de protecţie a uşilor. Acesta constă într-un suport de plastic, care se fixează pe uşă şi previne zgârierea portierei de celelate maşini. Reclama următoare, deşi amuzantă, explică perfect utilitatea.

Comentarii (5)

  • la 07.10.2013, 20:48
    Genial!
    +16
  • la 08.10.2013, 02:00
    super ... fain ... util ... ce sa mai zic inteligenta reclama ... mi-a placut mult !
    +12
  • Lex
    la 08.10.2013, 09:36
    foarte util mai ales in Romania unde foarte multi lovesc masina de langa ei cu portiera. bravo ford
    +17
  • LUCCI
    la 08.10.2013, 22:36
    Dar, cum e protejat Ford de portierele celorlalti? Din pacate , jur ca e real, masina mea chiar a suferit o mica ,,jena,, la vopsea din cauza unui Fiesta-modelul actual- a carei portiera spare are un profil cretin , ,,dotata,, cu un decupaj triunghiular in punctul de maxima descidere, cu care mi-a lovit aripa stg spate, bandoul de cauciuc al acesteia fiind mult mai jos si inutil pt. masina langa care se afla Fiesta.Poate de acum incolo sa mai inventeze si pt Fiesta asa ceva.
    +3
  • rdt
    la 10.10.2013, 19:55
    super tareee reclama...dar acel dispozitiv super destept si super inventat eu il aveam pe prima mea masina.o dacia 1300,cumparat din piata ...poate ar fi fost mai corect ceva de genul super chestia REinventata...apropo mijlocul ala de protectie la mine era dotat si cu mici dispozitive reflectorizante(banuiesc ca noua inventie ,a celor de la ford,in viitor va fi perfectionata...cu ochi de pisica)....si era si ok ca utilitate,dar doar in cazul in care loveai pe altul nu si in cazul in care o alta inventie te lovea pe tine.....dar .reclama e bestiala
    -1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru