Voteaza:
3 voturi | 4 comentarii

Honda trece în revistă creațiile ultimilor 60 de ani într-o reclamă ingenioasă

Honda este una dintre mărcile auto cunoscute pentru reclamele ingenioase, iar ”Paper”, cea mai recentă creație a companiei, nu face excepție. În clipul de mai sus, mai mulți graficieni au desenat pe hârtie modelele reprezentative ale Honda și le-au dat vi

Comentarii (4)

  • rotila
    la 29.09.2015, 13:58
    la moto zice de insula man. dar nu spune cate titluri are si cati morti?
    0
  • la 29.09.2015, 14:48
    masina de formula 1 devine masina de tuns iarba...da, honda, exact asta ati facut cu mclaren :)) tare reclama, totusi
    0
  • r
    la 30.09.2015, 08:07
    Sar cu nonşalaţă peste primul automobil produs de ei care era un Mini produs în licenţă. A şi mai sar peste moara cu motor de unde i-a venit ideea lui Honda să ia motorul şi să-l monteze pe biciclete.
    -1
  • @r
    la 30.09.2015, 10:59
    Scrii ca sa te afli in treaba. Treaba tipic romaneasca, de altfel.
    Prima masina produsa de ei a fost o dubita, T360, care n-avea absolut nici o legatura cu Mini, iar la scurt timp a produs o masina sport, S500, cu transmisie pe lant, unicat pe vremea ei.
    Iar A-Type, primul produs Honda, a fost intr-adevar o bicicleta cu un motor atasat la ea, insa inspiratia nu a venit de la nici o moara, ci de la surplusul de generatoare pentru statiile de emisie-receptie ale armatei japoneze. Dupa ce le-au vandut relativ repede, au inceput sa-si faca propriul motor printr-o procedura f scumpa atunci, si anume turnarea prin injectie (die-cast).
    Citeste inainte sa te dai destept si sa te faci de ras.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru