Comentarii (2)

  • la 17.12.2014, 20:46
    Este o functie excelenta, foarte utila iarna prin eficienta cu care rezolva dezghetarea parbrizului si prin faptul ca astfel se evita zgarieturile ce pot aparea pe parbriz, in caz ca s-ar folosi racleta pentru gheata. Am constatat ca mi-e dor de functia parbriz incalzit pe care o aveam la Focus. In parbriz se gasesc fire electrice foarte fine (ce nu impiedica deloc vizibilitatea), dispuse pe verticala, ce duc la o degivrare foarte rapida a parbrizului. Recent am folosit intr-o dimineata solutie speciala Sonax pentru dezghetat parbrizul, dar tot am reusit sa adaug cateva zgarieturi pe parbriz la Spark cu racleta pentru gheata, desi am manevrat racleta cu atentie si fara sa apas prea tare. Mai este o solutie convenabila pe timp de iarna pentru a evita depunerile de gheata de pe parbriz, si anume aplicarea unei folii de protectie pe exteriorul parbrizului, prinsa intre usile fata si montantii caroseriei, mentinuta (eventual) pe interior cu ventuze fixate pe parbriz (ventuzele se vand de obicei impreuna cu folia). Folia se aplica foarte rapid si se castiga timp dimineata, pentru ca nu mai este necesar sa se curete parbrizul de gheata. Se gasesc folii la Kaufland si Lidl, cred ca sunt utile pentru cei care au masini ce nu dispun de functia parbriz incalzit, ce se regaseste pe unele modele Ford.
    Nu mai am Focus, dar reclama este simpatica :)
    +8
  • LUCCI
    la 17.12.2014, 20:57
    In atentia bisnitarilor de masini care trec la optiuni, ,,parbriz incalzit,, pt. simplul fapt ca au dezaburire de la ventilator, eficienta doar daca dai drumul si la aerul cond.
    +8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru