Voteaza:
6 voturi | 17 comentarii

Infiniti ridiculizează gama Lexus într-o reclamă din Statele Unite ale Americii

Vanilia este cea mai populară aromă de îngheţată din SUA. Lexus este cea mai populară marcă de premium. Infiniti se prezintă ca fiind opusul vaniliei. Tu ce alegi?

Comentarii (17)

  • la 02.08.2011, 18:50
    reclama se potriveste si pe piata din romania, doar ca pentru alte modele: si aici ar putea intra octavia sau passat(fiecare pe segmentul de piata pe care activeaza)
    -2
  • GTS
    la 02.08.2011, 21:24
    sincer ,e ok reclama si chiar se potriveste dar pana o sa aiba si infiniti niste rivali pe masura precum IS-F,LF-A sau LS 600 ,etc eu zic ca ar trebui sa tina ciocul mic chiar daca fac o treaba grozava.(chiar imi place infiniti dar deocamdata lexus e peste ei per total)
    -18
  • io
    la 03.08.2011, 08:24
    @GTS

    Ai vazut tu infiniti G37 sau M ca sa vbesti..? chiar iti faci iluzii daca ai impresia ca te pricepi la masini... Modelele Infiniti vin cu 4 roti directoare si cel mai performant sistem de tractiune integrala din lume: ATTESA E-TS. Adica ceva ce n-a vazut neam de neamul celor de la Lexus...

    Spre deosebire de Lexus, Infiniti e recunoscut pentru sprotivitate. Nu trebuie sa faca o versiune speciala de performanta. Toate modelele sale au o inclinatie sportiva.

    La offroadere, presa internationala e de acord ca Noul Patrol e peste Land Cruiser, implicit Infiniti QX e peste Lexus LX. La SUV-uri putem confirma si noi romanii ca Infiniti FX e peste Lexus RX.

    Nici la supercaruri nu te bucura prea tare pt Lexus...

    http://www.automarket.ro/stiri/carlos-ghosn-infiniti-are-capacitatea-sa-construiasca-un-model-bazat-pe-39699.html

    Si acum uita-te aici cum a sfarsit LF-A...

    http://www.automarket.ro/tv/comparative/razboiul-japonezelor-nissan-gt-r-se-dueleaz-n-sfrit-cu-lexus-lf-a-1550.html
    +19
  • skyline
    la 03.08.2011, 10:37
    Infiniti e divizia de lux de la Nissan si tu scrii ca Nissan nu are rival pe masura pentru LF-A?! Doar simpla mentiune a GT-R-ului poate da dureri de cap celor de la Ferrari si Lamborghini si crezi ca se impiedica de un Lexus?!!
    +14
  • gabi
    la 03.08.2011, 11:05
    audi a facut o reclama similara cand a lansat Q5-ul
    http://www.youtube.com/watch?v=huT_PeARe_Q

    Nu este originala reclama la Infinity....
    0
  • GTS
    la 03.08.2011, 13:03
    Va agitati ca mentosana degeaba :)))) NU M-AM REFERIT LA TEHNOLOGIE ,M-AM REFERIT LA INTREAGA GAMA DACA CUMVA VEDETI TITLUL ARTICOLULUI !!! AM SI SPECIFICAT PER TOTAL LEXUS SUNT PESTE EI PENTRU CA INFINITI NU ARE CONCURENT PENTRU LEXUS LS SAU IS-F.CA FACE MASINI SPORTIVE ASTA STIAM DAR G 35 NU SE POATE COMPARA CU IS-F. IAR PARTEA CU NISSAN GT-R ,EU AS VREA SA VAD O SIGLA INFINITI PE EA CA SA FIU CONVINS ,PANA ATUNCI ....ORICUM ERA VORBA DE CONCURENTI PE TOATE SEGMENTELE ,DECI IFINITI ,,NU MA INTELEGETI GRESIT EU ABIA ASTEPT SA LE RASPUNDA CELOR DE LA LEXUS PE TOATE SEGMENTELE...DAR VOI MAI INTAI JIGNITI GRATUIT CA ASA SUNT ROMANII...
    -6
  • mda
    la 03.08.2011, 13:24
    ce ma seaca disperatii care activeaza "CapsLock" sperand ca opiniile lor au o mai mare "greutate" si ca-i baga cineva in seama
    +6
  • @mda
    la 03.08.2011, 13:34
    ia-ti loganu' si du-te tare ca esti foarte in plus
    0
  • LExus LFA
    la 03.08.2011, 14:12
    mai copilasilor... luati-va voi nissanuri gtr-uri si ce vreti voi...eu daca as avea bani cu ochii inchisi as alege un lexus LFA ... e ceva mult mai special..
    -8
  • aham
    la 03.08.2011, 15:00
    @LExus LFA
    foarte special sentimentul sa dai un porcoi de bani pe un Lexus fara istorie si sa fii umilit de Nissan GT-R in orice imprejurare ar justifica existenta unor asemenea bolizi... Nissan GT-R care-i o legenda fie vorba intre cunoscatori...
    +7
  • GM
    la 03.08.2011, 16:59
    Nissan GT-R e o bestie.Lexus LF-A e cam tot asa .
    http://www.youtube.com/watch?v=A5R-oi91bd4
    asa a nu va mai umflati in pene ca sum cam la egalitate .depinde de sofer mai mult
    -3
  • la 03.08.2011, 18:23
    La voi vad ca o masina se rezuma..."care baga mai tare, nene"(valabil pt unii) Nu cea mia rapida masina e si cea mai buna.E foarte simplu. Infiniti nu are aceeasi credibilitate ca si Lexus(in SUA si nu numai). Apoi Lexus.. nu se vrea a fi o masina sportiva in sensul pur al cuvantului(si nu marefer la gama lor sport, ca mai vand si alte modele). sunt mult mia confortabile si luxose. La fiecare model nou lansat nici macar BMW si Mercedes nu le egaleaza la capitolul asta.
    Sunt mult mai fiabile, dovada sunt topurile din State si UK.
    La capitolul hibrizi sunt lideri( vezi noua campanie a lor a hibrizilor cimbina un motor electric cu orice tip de carburant)
    Apoi in SUA ma gandesc ce costuri presupun intretinerea unui Lexus si intretinerea unui Infiniti, avand in vedere ca Lexus este mult mai infipta in piata de acolo. Ofera mia multe beneficii.
    Apoi ia de curiozitate si vezi ce primesti standard la un Lexus si ce primesti la un Infiniti. Lexus sunt recunoscuti pt pachetele lor standard
    Infiniti tot timpul va urmari detronarea BMW pe cand Lexus nu urmareste nimic..pur si simplu au stilul lor si charm-ul lor pe care nu il are nimeni..nici macar masinile nemtesti
    Apoi ai vazut cum va arata noul lor sedan Lf-GH.
    Si in cele din urma ..pana si printul de MonteCarlo a vrut un Lexus la nunta lui..:))) Asta arata ca se prezinta ca un brand mia bune si care stie sa se vanda mai bine. Ma indoiesc ca Lexus se va rezuma la ridiculizarea rivalilor in reclame. E o marca prea exclusivista. Tot timpul vin cu ceva mai...smart:)
    -2
  • io
    la 03.08.2011, 18:30
    @GM
    Nu e nicio egalitate. Filmul pus de tine face referire la vechiul GT-R.
    Faci pe priceputul, dar habar n-ai la ce te uiti.

    GT-R (facelift) invinge LF-A fara drept de apel:

    http://www.automarket.ro/tv/comparative/razboiul-japonezelor-nissan-gt-r-se-dueleaz-n-sfrit-cu-lexus-lf-a-1550.html
    +3
  • das
    la 03.08.2011, 19:37
    daca alta inghetzata nu au:))
    0
  • lorinczi.thomas
    la 05.08.2011, 20:46
    da de ce are nissanu gt-r ca infiniti il merita mai mult.

    APROPO: nu vorbiti si de acura???????????
    0
  • @io
    la 06.08.2011, 01:38
    se pare ca in linie dreapta il face GT-R-ul ,dar pe Nurburgring in mod bizar pentru tine LF-A e mai rapid...Cum era aia cu...GT-R il spulbera pe circuit?

    http://www.youtube.com/watch?v=TKQBnqcnEVc

    MDA... asa ziceam si eu
    0
  • skyline
    la 07.08.2011, 18:38
    GT-R stock e impotriva unei versiuni modificate a LF-A -ului ce include pachetul Nurburgring special creat pt acel circuit. O comparatie mai corecta ar fi fost cu Nissan GT-R SpecV.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru