Voteaza:
3 voturi | 8 comentarii

Prima reclamă pentru Lexus LS mizează pe opulenţă

Lexus a decis să promoveze noua sa limuzină LS cu ajutorul unei reclame care urmăreşte pas cu pas stilul opulent al celor pe care Lexus şi-i doreşte să îi aibe drept clienţi.

Comentarii (8)

  • Mafia
    la 08.11.2012, 14:58
    Pai Lexus nici nu trebuie sa isi doreasca destul de mult ,pt ca ceea ce reprezinta Lexus pentru adevaratii magnati,multi miliardari,este un mare pas.Probabil ca acest model nou va mai aparea la nunta vre unui mare print cum a aparut si ls-ul trecut.Si totusi miliardarii au lasat RR si Bentley-urile si Mercedesurile deoparte,foarte ciudat.Fapt care dovedeste ca Lexus nu compenzeaza clientii mizand doar pe faptul ca este deosebit de luxos si economic,ci si prin factul ca este un brand care produce autov de lux foarte fiabile,ceea ce rar mai vezi asa ceva in ziua de azi la un alt brand de auto de lux.
    +2
  • la 08.11.2012, 15:04
    Pai cum stilul opulent? Lexus nu vrea sa fie mai discret, sa iasa din multimea de "ghermane" opulente? Tehnologie si lux ambalate intr-un stil finut, pt cunoscatori, care nu vor sa epateze cu opulenta. Pai nu prea e bine pt ei, dupa ce ca designul exterior e un "hibrid", mai mizeaza si pe clienti care vor opulenta...vor fi "mancati la micul dejun" , nu clientii, ci Lexus.
    +2
  • AndreiRN
    la 08.11.2012, 22:13
    O bijuterie.
    -2
  • BaditzaEx
    la 08.11.2012, 22:57
    @dan_grc - Excelent punctat !!!, cata ipocrizie :)) ( cand este vorba de competitori blameaza opulenta si o ard discret constipatii astia, dar cand este vorba de a-si face reclama ...uita totul ) Eeee deci pana la urma asta inseamna Benz si Bmw si de aceea, atunci cand cumperi unul din ei, cumperi si traditie, principiile companiei , deci Lexus e departe... Nu zic ca arata urat noul LS sau n-ar fi fiabila sau nu e in pas cu tehnologia, dar n-are acel ceva aparte, n-are un marketing care sa poata exploata un istoric / brand desavarsit bazat pe campionate ( Formula 1, Le Mans, DTM, Paris-Dakkar ), Lexus NU ARE asa ceva, n-a avut, N-are si nici nu prea cred , ca o sa aiba un design original, Primele modele erau copii fidele ale S-clasului, iar grila asta noua in forma de clepsidra , tot o copie este , dar dupa grila mare pe care o foloseste Audi, deci ?! DEGEABA !!!, aaa ca poate este o afacere muult mai buna ca un Benz, Audi sau BMW, ca este mai eficienta , ca este mai economica ... poate sa fie , dar NICIODATA n-o sa poate oferi emotia unei Europene/ Ghermane iar sa te poti Indragosti de ea , cum sunt Italiencele , nici vorba , deci in loc de acest LS supertehnologizat , eu cel putin ( dk castig la loto ) as alege un Quatroporte :D
    +7
  • kaka
    la 08.11.2012, 23:11
    cocalarul tot cu quatroporte o arde!!
    asta e! daca are sigla de vw poate sa fie si o caruta ca tot o cumpara
    -8
  • GRM
    la 08.11.2012, 23:32
    Unii vor murii prosti,trecand prin viata fara a invata ceva sau fara a stii ceva .

    Domnule @Baditza,hai sa le iau la rand:

    In primul rand,traditia nu spune nimic la nici o marca de masina.Un anumit brand nu se ia dupa traditie,traditia este nula din acest principui.Mercedes are traditie de peste 100 de ani,si iti spune ceva? Mie nu imi spune nimic......de ce? Pentru ca degeaba o are .Hai sa iti spun mai in detaliu Toyota este un brand mai tanar cu cativa ani ''20 25 parca'' decat Mercedes ,si produce motoare de 10 ori mai fiabile si mai economice decat Mercedes.Si se pare ca tot Toyota este singurul brand din lume care si-a batut capul de a construi hybrizi si de ai oferi in productia de serie.Dc nu a facut mercedes acelasi lucru inaintea Toyotei ca doar are traditie,nu ai zis tu asa?
    In al doilea rand ,Lexus nu face abuz de marketing cum fac producatorii nemti (fac marketing care atrage si degeaba sunt praf la motoare la tot) Toyota castiga oricum fara minciunile marketing cum fac nemtii.Dc? Pentru ca oamenii au incredere in Toyota,dc? Pt ca Toyota produce unul dintre cele mai bune motoare din lume.
    In al treilea rand Lexus este o marca de Lux axata numai pe comfort deplin,calitate,seriozitate (daca vrei neaparat brand bazat pe campionate vei gasi multe la parintele Toyota ,care are o istorie in asa ceva).Lexus nu face ceea ce face Mercedes (tractoare, utilitare pana si pe Ratb-uri vezi Mercedes) ,Lexus este un brand de lux serios care nu se da in laturi de la lux,si nu se injoseste ca Mercedes producand tractoare sau alte utilaje.
    In al patrulea rand,tu stii ce inseamna ''copie'' ?Hai sa iti spun eu:
    copie = reproducere exactă a ceea ce este făcut într-un singur exemplar,deci? Ai vrut sa iti iasa ceva ,dar fara logica? Pai Audi are grila in forma de clepsidra? Deci ce este copiat,zi-mi si mie? Aceea este noua grila specifica Lexus.Dar atunci Audi dc a copiat grila de la Mitsu? Ca doar este identica.Marog.....la fel si cu alt pasaj spus de tine.'Tu stii ce inseamna copie fidela'''? Se incadreaza cam exact in ce am spus eu mai sus.Dar care LS seamana cu S? LS400 ? LS400 facelift? LS430? LS460? .Spune-mi si mie.Pai bun daca tu dai idei dastea ieftine ,atunci Mbz dc a furat si ei ideea de la vechiul IS ,coipiind stopurile pe C class lansat in 2000?Ia zi maestre?

    Da,deci in final de incheiere,de aceea romanasul este confundat (in marea majoritate dintre romani) cu melteanul polivalent ,datorita faptului ca cumpara din gunoaiele aruncate de altii date pe nimic,gen Mercedes ''dizel'' cu peste 300 de mii de km la bord la mana a 10 a inmatriculat in Italia sau mai nou in Russe.
    -4
  • la 09.11.2012, 13:01
    @GRM
    Multa vorbarie fara sa spui mare lucru, doar exagerari de 2 lei" motoare de 10 ori mai fiabile" , as adauga ca e mai bun Lexus pana la cer si inapoi de un catralion de ori, definitia copiei este aia pe care ai spus-o, astept si o definitie a inspiratiei, ca doar nu sunt idioti sa copieze cu totul. Traditia poate ca nu-ti spune mare lucru,dar e ra vorba de traditie in clasa de lux in primul rand, tu binenteles ca vorbesti pe langa de hibrizi si camioane Mercedes, dar daca vorbesti de marketing, analizeaza bine acest video si vezi cine o da nasol cu marketing-ul, deci cu ce vrea sa vina LS nou? Cu o varianta hibrida si-n rest mizeaza pe opulenata? Care nici macar nu e originala, e un amalgam de lux si atat, ca dovada ca nici macar in Japonia vechiul LS nu s-a vandut mai bine decat actualul S, nu stiu cum se spune la melteni pe japoneze, o sa caut.
    +4
  • Camicaze
    la 11.11.2012, 13:52
    Mai copii mai.In loc sa va certati mai bine ati gandi altfel dragii mei.Ce conteaza ca este inspirat ( desi mie nu-mi spune mare lucru acest capitol) ,conteaza ca LS430 a fst inspirat la spate dupa S class? Ceea ce vrea Lexus sa dovedeasca este ca vrea sa arate ca este un Mercedes mai bun,mai fiabil,mai economic.Lexus arata ca asa ar trebui sa fie un Mercedes,sau oricare alta marca de lux,adica exact cum am mai zis : foarte fiabila,iar Lexus este peste ele la acest capitol.Si oricum eu nu inteleg dc va bate pe voi gandul la asa ceva.Oamenii de afaceri ,miliardarii,gandesc altfel,au un alt tip de gandire.Credeti ca ei cand isi cumpara un brand de lux se mai uita daca care este inspirat si care nu? El se orienteaza ca un brand de lux sa il intampine cu comfortul deplin si cu calitatea motoarelor in ceea ce priveste fiabilitate.Ceea ce discutati voi ,pt un bogatan nici nu exista acest principui.Inteles? Valabil pt @dan_grc,si restul.Si ca sa nu o mai lungesc,incercati macar odata in viata sa conduceti asa ceva.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru